Je kunt nu high tea’en en tegelijkertijd karmapunten scoren

Aangeboden door De Brasserij 27 februari 2018

Heb je zin in een gezellige middag en wil je tegelijkertijd het goede doel steunen? Dan moet je op 18 maart bij De Brasserij zijn, want die middag is er vanaf 15.00 uur een high wine of high tea waarbij een gedeelte van de opbrengst naar KWF Alpe d’HuZes gaat.

Klassieke win-win situatie, dus: jij hebt een leuke middag en het KWF krijgt geld om onderzoek te doen naar kanker. De Brasserij organiseert deze superleuke high wine en high tea voor team Wilskracht. Deze Delftse vrouwen gaan op 7 juni de Alpe d’HuZes oplopen om op die manier geld in te zamelen het goede doel.

Lekkere hapjes

Je krijgt tijdens de high tea of high wine verschillende zoete en hartige hapjes, zoals pasteitjes met kip ragout, een chocolademuffin en sandwiches. De high wine is inclusief twee glazen wijn naar keuze, bij de high tea krijg je onbeperkt thee. Je betaalt voor de high wine €22,50 per persoon, de high tea is €19,50 per persoon. Maar liefst 25 procent van de hele omzet gaat naar het goede doel, dus trommel je hele familie, buurt of vriendengroep op! Je kunt je aanmelden via [email protected] of [email protected]. Vergeet niet om erbij te zetten met hoeveel mensen je komt!

De Brasserij lunch

Nu gesloten12:00 - 15:00

Brasserskade 2, Delft

Bekijk meer:lunch