Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Je kunt met je vrienden meedoen aan dit superleuke voetbaltoernooi voor volwassenen

Door Iris Olsthoorn 21 augustus 2019

Denk jij ook nog wel eens terug aan die goede oude tijd, toen je met je vriendjes en vriendinnetjes een balletje trapte? In een ‘echt’ team, of gewoon op het veldje naast je huis… Dat kan je nu herbeleven! Want op zaterdag 31 augustus wordt er een recreatief voetbaltoernooi georganiseerd voor volwassenen.

Het voetbaltoernooi vindt plaats op de sportvelden van het Stanislascollege Westplantsoen. Iedereen vanaf 25 jaar kan zich inschrijven. Het toernooi start om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Je team bestaat uit minimaal vijf en maximaal zeven spelers. Er worden wedstrijdjes van vijf tegen vijf gespeeld. Heb je even pauze tussen je wedstrijden door, dan kun je glijden op de zeepbaan, snoephappen, een teamtenue ontwerpen en nog veel meer.

Spelen voor het goede doel

Een ticket voor dit toernooi kost je €18,-, inclusief lunch. Een deel van de opbrengst gaat naar het organiseren van gratis sporttoernooien voor kinderen en/of jongeren met een beperking, en kinderen en/of jongeren die het minder breed hebben thuis. Inschrijven doe je hier en kan tot 24 augustus.

Het voetbaltoernooi is een initiatief van KidFit Delft. Zij willen behalve dit voetbaltoernooi nog veel meer organiseren, zoals apekooi- en trefbaltoernooitjes voor volwassenen. Het motto van de organisatie is dan ook: ‘schud de volwassen verstandigheid van je af en laat het onbezonnen kind in je los!’

Dus: trommel je eigen ‘All Stars’-team op en hengel die trofee binnen de 31ste! 

Meer over

Doen

adv.