Hier kun je een kinderfeestje vieren met chocoladeworkshops

Aangeboden door Quetzal Delft 2 april 2019

De kinderen zijn ein-de-lijk de deur uit en je ploft neer op de bank. Oh nee, nu al die frietjes, taartkruimels en cadeaupapier opruimen… Een kinderfeestje organiseren kan ook zonder gedoe en rommel. Vier het gewoon bij Quetzal!

De medewerkers van Quetzal nemen de organisatie volledig van je over. Geen gedoe meer met schmink, glittertattoos en frutsels, en zelf in de keuken staan is ook niet nodig. Het enige dat je nog hoeft te doen is de uitnodigingen versturen en het vervoer regelen. En we weten allemaal dat het maken van een gastenlijst voor je kinderfeestje en het charteren van chauffeurs al genoeg gedoe is!

Zo werkt het

Het is heel simpel. Jij maakt samen met je kind een gastenlijst van minimaal vier kinderen. Vervolgens bel je Valentijn van Quetzal en kun je met hem bespreken wat je wensen en budget zijn. Er zijn een aantal ‘standaard’ feestjes, maar bij Quetzal wordt alles aangepast op wat jij wilt. Om je toch een idee te geven, noemen we twee mogelijkheden.

freakshakes quetzal delft1. Freakshake versieren

Freakshakes zijn razend populair en wat is er dan leuker om er zelf eentje te maken met je kinderfeestje? De kinderen mogen aan de slag met donuts, kinderbueno, slagroom, snoep en nog veel meer lekkers. Natuurlijk is er voor of na het versieren nog de mogelijkheid om cadeautjes te geven, te zingen of misschien een spelletje te doen. Quetzal denkt graag met je mee!

2. High choc

De chocolade van Quetzal zijn beroemd en dat is niet voor niets! Met een high choc mogen kinderen naar hartelust fruit, snoep, cake, brownie en ander lekkers dopen in vloeibare chocolade. Voor of na het feestje kunnen de kinderen nog cadeautjes geven, zingen of een spelletje doen. Een superleuke én lekkere middag!

quetzalPraktische informatie

De prijs van een kinderfeestje is op aanvraag; elk feestje is tenslotte persoonlijk. Begeleiders (maximaal twee) krijgen een gratis kopje koffie of thee. De feestjes zijn mogelijk van maandag- tot en met vrijdagmiddag, in het weekend geldt een toeslag. Lijkt het jou leuk om een kinderfeestje te vieren bij Quetzal? Neem dan even contact op door te mailen naar [email protected] of bel 015-8879996.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Quetzal Delft. Meer over Quetzal Delft ontdekken?

Quetzal Delft koffiebars

Nu gesloten12:00 - 18:00

Voorstraat 4, Delft

Bekijk meer:koffiebars

adv.