Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pak de agenda erbij: Jazz festival Delft komt er weer aan

Door Iris Olsthoorn 12 juli 2017

Dit weekend wil je nú alvast blokken in je agenda: het Jazz festival zet op 24 tot en met 27 augustus heel Delft weer op zijn kop. We zetten alvast wat nuttige info voor je op een rijtje: 

Programma

Aan het precieze programma wordt nog gewerkt. We weten in ieder geval dat de openingsavond op donderdag 24 augustus is en we daarna het hele weekend kunnen genieten van jazzmuziek. Uiteraard houden we de organisatie nauwlettend in de gaten en laten we het weten als het programma vaststaat!

Artiesten

Ook over de artiesten die komen optreden is nog niet veel bekend. De organisatie is wel begonnen met het bekend maken via hun Facebookpagina. Zo weten we bijvoorbeeld al dat beroemde jazzmuzikant Bart Wirtz op zaterdag 26 augustus de hoofdact is op het podium van de Beestenmarkt. Op het Agathaplein kan je vooral veel lokaal talent verwachten, want daar is een podium speciaal ingericht voor de amateur jazzmuzikant.

Locaties

Hoewel het programma nog niet rond is, heeft de organisatie al een mooi kaartje op hun website met de volgende locaties:

Agathaplein
Beestenmarkt
Boterbrug
Burgwal
Doelenplein
Filmhuis Lumen
Heilige Geest Kerkhof
Jazz op het water bij de Boterbrug
Kromstraat
Markt
Voldersgracht

Wat nog meer

Wat kunnen we nog meer verwachten dan een weekend lang dansen op heerlijke muziek? Foodtrucks en een heleboel cafés en restaurants met leuke Jazz festival-acties. Ook hiervoor geldt: we houden je op de hoogte.

De toegang is gratis

Last but not least: alle optredens zijn gratis te bezoeken! Heerlijk, want zo hou je meer geld over voor de nodige hapjes en drankjes dit weekend.

adv.