Dit is waarom een massage zorgt dat je beter in je vel zit

Aangeboden door Stap Vooruit 15 juni 2017

Wanneer heb je voor het laatst iets in je eentje gedaan, zonder telefoon of andere afleiding? Dikke kans dat dat al eventjes geleden is. Een massage zorgt ervoor dat je jezelf éven ontspant, zonder afleiding.

“Ik merk dat veel klanten even moeten nadenken als ik ze vraag wanneer ze voor het laatst iets alleen hebben gedaan”, vertelt Daphne van massagepraktijk Stap Vooruit. “Dat is zonde! Dat ene uurtje ontspanning kan je hele dag maken, wat je plannen verder die dag nog zijn.” Besteed je dat vrije uurtje ook nog eens op de massagetafel, dan kan dat je veel opleveren. “In een massage van een uur kan ik heel veel spierspanning verminderen. Dat doe ik door afwisselende massagetechnieken, afgestemd op jouw lichaam en waar jij je prettig bij voelt.”

Betere weerstand

Dat is overigens niet het enige: een massage draagt ook bij aan een betere weerstand. “Door een massage wordt je stressniveau verlaagd. Zo ben je meteen minder vatbaar voor virussen. Het is dus een fijne investering in jezelf.” Kortom: laat je verrassen bij (sport)massage praktijk Stap Vooruit en ervaar zelf hoe het is om een massage te krijgen!

Korting voor hardlopers

Heb je trouwens met Hemelvaart meegedaan aan de Golden Tenloop? Vergeet dan niet dat je €5,- korting krijgt op een massage naar keuze. Deze actie is nog de hele maand juni geldig.

Klik hieronder op ‘afspraak maken’ en boek meteen een massage!

Stap Vooruit massagesalons

nu gesloten08:00 - 17:00

Ezelsveldlaan 152

Bekijk meer:massagesalons
Foutje gezien?
Deze ondernemersbijdrage wordt je aangeboden door Stap Vooruit en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.

Lees mee en reageer!

Reactie