Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Inspiratie nodig voor je schrijfklus? Deze werksessie gaat je helpen

Aangeboden door Paardeninzichten 28 september 2016

Ben jij op dit moment bezig met een beleidsnotitie, analyse, onderzoek, voorstel of een andere professionele tekst? En kan je wel wat extra inspiratie gebruiken? Dan is de werksessie van Paardeninzichten iets voor jou.

Want zelfs de beste schrijvers lopen af en toe vast in hun tekst of zijn op zoek naar nieuwe manieren om hun gedachten op papier te krijgen. Tijdens de werksessie van Paardeninzichten en schrijftrainer Sjors Talsma op 7, 21 en 28 oktober ga je je kantoor uit en het buitengebied van Delft in om te ontdekken wat voor effect paarden kunnen hebben op jouw schrijfklus. Paarden voelen namelijk voortdurend en brengen jou ook dichter bij je gevoel. Tijdens de vijf uur durende werksessie ga je ontdekken welk effect dat heeft op je tekst.

werksessie paardeninzichten

Bedrijfsdichter en schrijftrainer Sjors Talsma gaat je nieuwe kennis en inspiratie geven op het gebied van zakelijk, creatief, wetenschappelijk en beleidsmatig schrijven. Tijdens de sessie ontvang je ook advies, denk- en schrijfhulp die is toegespitst op jouw specifieke vragen.

Geef je op!

Je kunt je tot 1 oktober opgeven voor de werksessies. De sessie duurt van 09:30 tot 14:30 uur en wordt gegeven in het Bieslandse bos. Je kunt je hier opgeven.


Meer over Paardeninzichten ontdekken?

Paardeninzichten psychologen

, Delfgauw

Bekijk meer:psychologen

adv.