Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x leuke hotels in Delft

Door Ilse Zoutewelle 9 juli 2019

Ooit wel eens gehad dat je familie of vrienden een weekendje Delft wilden ‘doen’, maar je géén idee had welk hotel je ze aan kon raden? Dan is dat vanaf nu voorbij, want wij hebben vijf leuke hotels in Delft voor je op een rij gezet. 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Hotel de Plataan

De mangrove

Ooit wel eens geslapen op een onbewoond eiland? Of in een mangrove? Bij Hotel de Plataan kan het allemaal. Er zijn hier verschillende kamers die helemaal zijn ingericht volgens een bepaald thema. Echt een belevenis! Verder heeft het hotel als één van de weinigen een gouden Green Key: dat is de hoogste erkenning van duurzaamheid voor hotels.


Meer over Hotel De Plataan Delft Centrum ontdekken?

Hotel De Plataan Delft Centrum hotels

Geopend07:00 - 23:30

Doelenplein 10, Delft

Bekijk meer:hotels

Shanghai Hotel Holland

shanghai hotel holland
Foto: Shanghai Hotel Holland

Wil je een iets anders-dan-anders? Boek dan een kamer in het Shanghai Hotel Holland. Het hotel is ingericht met authentiek Chinese elementen en heeft daarnaast de luxe van king-size bedden en een flat screen tv op iedere kamer. Je boekt een tweepersoonskamer vanaf €95,-.


Meer over Shanghai Hotel Holland ontdekken?

Shanghai Hotel Holland overnachten

Geopend00:00 - 00:00

Kleveringweg 11, Delft

Bekijk meer:overnachten

Casa Julia

Casa Julia is een nieuwer hotel in Delft. Het boutique hotel opende in november 2017 in de Maerten Trompstraat. In dit gebouw zat eerst Hotel Juliana, dat in 2015 is gesloten. De nieuwe eigenaren hebben het hotel volledig gestript en een nieuwe inrichting gegeven. Naast gewone kamers heeft het hotel ook een familiekamer en een gezellige huiskamer. Een basic tweepersoonskamer kost €75,-.


Meer over Casa Julia Hotel Delft ontdekken?

Casa Julia Hotel Delft hotels

Geopend00:00 - 00:00

Maerten Trompstraat 33, Delft

Bekijk meer:hotels

Hampshire Hotel Delft Centre

hampshire hotel delftWil je je gasten een fijn Delfts gevoel meegeven? Laat ze dan logeren in het Hampshire Hotel: dit wordt gerund door de Delftse familie Camijn. De familie heeft een voorliefde voor muziek en dat komt terug in het hele hotel. Zo kom je in iedere kamer een verwijzing tegen naar een bekende artiest. Prijs voor een tweepersoonskamer: €84,50.


Meer over Hampshire Hotel – Delft Centre ontdekken?

Hampshire Hotel – Delft Centre hotels

GeopendHele dag

Koepoortplaats 3, Delft

Bekijk meer:hotels

Hotel Johannes Vermeer

Hotel Johannes VermeerAls je je gasten tijdens hun verblijf al iets wil meegeven van de geschiedenis in Delft, is Hotel Johannes Vermeer een aanrader. Het hotel is gevestigd in een oude sigaren fabriek. Natuurlijk is het grootste gedeelte nu verbouwd, maar je kunt nog steeds de oude directiekamer van de fabriek bekijken. Een overnachting voor 2 personen kost €112,-.


Meer over Hotel Johannes Vermeer ontdekken?

Hotel Johannes Vermeer hotels

Geopend00:00 - 00:00

Molslaan 18-22, Delft

Bekijk meer:hotels

Als je zelf wilt verhuren

centrum-stadhuis-delft-boterbrug-waag-airbnb

Heb je een kamer over en denk je: dat kan ik beter en goedkoper dan het gemiddelde hotel? Bekijk dan eerst even dit artikel over het verhuren van je huis in Delft.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.