5 x leuke hotels in Delft

Door Ilse Zoutewelle 11 januari 2017

Ooit wel eens gehad dat je familie of vrienden een weekendje Delft wilden ‘doen’, maar je géén idee had welk hotel je ze aan kon raden? Dan is dat vanaf nu voorbij, want wij hebben 5 leuke hotels in Delft voor je op een rij gezet. 

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Hotel Coen Delft

hotel coen delft
Foto: Hotel Coen Delft

Het enige hotel in Delft met een heus ‘health centre’ staat in de Coenderstraat. Voor 95 euro per nacht heb je een tweepersoonskamer en gratis toegang tot de sauna. Voor de zonnebank betaal je een kleine bijdrage.

Hotel Coen Delft hotels

nu open00:00 - 00:00

Coenderstraat 47

Bekijk meer:hotels

Shanghai Hotel Holland

shanghai hotel holland
Foto: Shanghai Hotel Holland

Wil je eens iets anders? Boek dan een kamer in het Shanghai Hotel Holland. Het hotel is ingericht met authentiek Chinese elementen en heeft daarnaast de luxe van king-size bedden en een flat screen tv op iedere kamer. Je boekt een tweepersoonskamer vanaf 95 euro.

Shanghai Hotel Holland hotels

nu open00:00 - 00:00

Kleveringweg 11

Bekijk meer:hotels

Casa Julia

hotel casa juliaCasa Julia is een van de nieuwste hotels van Delft. Het boutique hotel opende in november in de Maerten Trompstraat. In dit gebouw zat eerst Hotel Juliana dat in 2015 is gesloten. De nieuwe eigenaren hebben het hotel volledig gestript en een nieuwe inrichting gegeven. Naast gewone kamers heeft het hotel ook een familiekamer en een gezellige huiskamer. Een basic tweepersoonskamer kost je 75 euro.

Casa Julia Hotel Delft hotels

nu open00:00 - 00:00

Maerten Trompstraat 33

Bekijk meer:hotels

Hampshire Hotel Delft Centre

hampshire hotel delftWil je je gasten een fijn Delfts gevoel meegeven? Laat ze dan logeren in het Hampshire Hotel dat wordt gerund door de Delftse familie Camijn. De familie heeft een voorliefde voor muziek en dat komt terug in het hele hotel. Iedere kamer heeft een knipoog naar een bekende artiest in de muziekwereld en in het restaurant is iedere zondag live-muziek. Prijs voor een tweepersoonskamer: 84,50 euro.

Hampshire Hotel – Delft Centre hotels

nu open17:00 - 22:00

Koepoortplaats 3

Bekijk meer:hotels

Hotel Johannes Vermeer

hotel johannes vermeerAls je je gasten tijdens hun verblijf al iets wil meegeven van de geschiedenis in Delft, is Hotel Johannes Vermeer een aanrader. Het hotel is gevestigd in een oude sigaren fabriek. Natuurlijk is het grootste gedeelte verbouwd nu het een hotel is, maar je kunt nog steeds de oude directiekamer van de fabriek bekijken. Een overnachting voor 2 personen kost 112 euro.

Hotel Johannes Vermeer hotels

nu open00:00 - 00:00

Molslaan 18-22

Bekijk meer:hotels

Als je zelf wilt verhuren

centrum-stadhuis-delft-boterbrug-waag-airbnb
In het centrum zijn aardig wat AirBnB’s te vinden.

Heb je een kamer over en denk je: dat kan ik beter en goedkoper dan het gemiddelde hotel? Bekijk dan eerst even dit artikel over het verhuren via AirBnB in Delft.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶
Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie