Ho, ho, ho eens even: binnenkort is er een Santa Run in Delft

Aangeboden door Trompper Optiek 9 december 2018

Binnenkort rennen er honderden kerstmannen door Delft. Say what?! Ja echt! Op zondag 16 december is dé Santa Run in Delft. En jij kunt meedoen!

Wees maar niet bang:  je hoeft komende week niet als een malle te gaan trainen. De Santa Run is een voor-de-leuk-loop van drie kilometer. Je kunt het op je eigen tempo doen: kinderen mogen ook meedoen. Wil je de kinderwagen mee? Kan gewoon!

Alles is geregeld

Je hoeft zelfs niet naar de feestwinkel te gaan om een kerstmannenpak te scoren. Ook dat is al voor je geregeld, want daar zorgen de de organisatoren van de vier Delftse Rotary clubs wel voor. Na afloop krijg je een warm onthaal met een medaille. En alsof dat niet leuk genoeg is, sponsor je met de Santa Run het goede doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar de Delftse Vakantie Activiteiten en de Kinderacademie.

Zorg dat je er op tijd bent

De Santa Run start om 14.00 uur, maar zorg dat je al om 13.15 uur op de Burgwal staat. Dan is er een mini-race van een tiental kinderen met mobiliteitsbeperkingen. Met hulp van soort loopfietsen (die ook wel Race Runners heten) leggen ze in kerstmannenpak een deel van het parcours van de Santa Run af. Op die manier laten ze zien dat dit apparaat helpt om hun beperkingen te overwinnen. Tof!

Hoofdsponsor Trompper Optiek

De run begint en eindigt op de Burgwal, vlak voor de deur van Trompper Optiek. Dat is niet voor niets, want zij zijn de hoofdsponsor van deze toffe run. Eigenaar Maarten vertelt: “Wij hebben natuurlijk wel wat met hardlopen, want ook van de Golden Tenloop zijn we hoofdsponsor. Dat we nu hoofdsponsor zijn van de Santa Run is een logisch vervolg. Zeker nu de opbrengst naar het goede doel gaat! Ik vind het belangrijk dat er dit soort leuke activiteiten worden georganiseerd in de stad en daar draag ik mijn steentje graag aan bij!”

Meedoen aan de Santa Run kost je slechts een tientje. De run start om 14.00 uur en inschrijven doe je hier. 

Trompper Optiek opticiens

Vandaag gesloten

Burgwal 29, Delft

Bekijk meer:opticiens

adv.