Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x plekken voor een overheerlijke high tea in Delft

Door Iris Olsthoorn 13 april 2019

Soms heb je heel veel zin om een middagje bij te kletsen met een vriend(in) of je moeder en daarbij lekker te snoepen. En wat is er dan leuker dan een high tea in Delft? Je bent de hele middag onder de pannen. Genoeg leuke plekken in Delft waar je dit kunt doen: wij pikten er een paar voor je uit.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Van Maanen

van maanen

High tea’en is altijd razend gezellig en al helemaal als je het doet in het Instagram-waardige restaurant van Van Maanen. Behalve dat je bezoek mooie kiekjes oplevert in je feed, wordt je van de high tea ook héél gelukkig. Al het eten – van het kleinste broodje tot de grootste taart – wordt vers gemaakt in de bakkerij en dat proef je! Je krijgt in totaal negen hapjes en onbeperkt thee. Wat er precies op de etagère ligt, is een verrassing. O ja: het kost €15,95 per persoon en het is handig om van te voren te reserveren.


Meer over Van Maanen Delft ontdekken?

Van Maanen Delft restaurants en horeca

Gesloten08:00 - 18:00

Hippolytusbuurt 3, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Ten to Three Bakery

high tea ten to three

Je bent in high tea walhalla beland. Geen standaard tray, maar de keuze uit een Original, Royal en Summer high tea. Natuurlijk met de cupcakes waar dit zaakje zo beroemd om is. Bij een Royal krijg je ook een cakepop en een macaron. De kosten voor deze high tea’s liggen tussen de €15,95 en €26,50 per persoon. Niet doorvertellen aan de tandarts dat je hier heen gaat!


Meer over Ten to Three Bakery Delft ontdekken?

Ten to Three Bakery Delft Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Markt 27B, Delft

Bekijk meer:Permanent gesloten

Stads-Koffyhuis

stads koffyhuis high tea

Ga ook al watertanden als je denkt aan brownie, appeltaart en miniquiche? Dan moet je echt eens de high tea van het Stads-Koffyhuis uitproberen. Daarbij krijg je onbeperkt thee in verschillende smaken en een van hun beroemde broodjes in mini-variant. Het kost je €19,95- per persoon.


Meer over Stads-Koffyhuis Delft ontdekken?

Stads-Koffyhuis Delft koffiebars

Gesloten09:00 - 20:00

Oude Delft 133, Delft

Bekijk meer:koffiebars

Bakker Suikerbuik

Bij Bakker Suikerbuik is het een verrassing wat je krijgt tijdens de high tea, want de bakker maakt het gebak iedere dag vers. Maar om je alvast lekker te maken: je kunt denken aan bokkepootjes, slagroomsoesjes, petit-fourtjes en cheesecake. Naast gebak krijg je natuurlijk ook thee. Die komt bij Bakker Suikerbuik van Plukkruidje: dit zijn verse muntkruidentheeën in 5 verschillende smaken. Deze high tea kost €18.50 per persoon. Bij Bakker Suikerbuik kun je ook genieten van een Royal high tea of een high coffee.


Meer over Bakker Suikerbuik Delft ontdekken?

Bakker Suikerbuik Delft bakkers

Gesloten09:00 - 17:00

Hippolytusbuurt 24, Delft

Bekijk meer:bakkers

Lunchcafé Leonidas

Foto: @like.to.do via Instagram

Bij Leonidas denk je misschien als eerst aan de overheerlijke bonbonnetjes, maar wist je dat je er ook een heerlijke high tea kunt krijgen? Het kost €19.50 per persoon bestaat uit vijf zoete en vijf hartige hapjes. Ze doen verder niet moeilijk: je kunt ‘m op alle tijdstippen van de dag doen en ook op alle dagen van de week. En vegetariërs of mensen met allergieën kunnen hier ook goed terecht. We vertelden eerder al eens waarom je deze high tea echt eens uit wilde proberen. 


Meer over Lunchcafé Leonidas ontdekken?

Lunchcafé Leonidas lunch

Gesloten09:00 - 18:00

Choorstraat 24, Delft

Bekijk meer:lunch

Rode roze en taartjes

rode rozen en taartjes

Je kent ze misschien vooral van hun cateringwerk en de lekkere taarten, maar wist je dat je bij Rode Rozen en Taartjes ook heerlijk kan high-tea’en? Als je de high tea voorgeschoteld krijgt, begin je à-la pavlov-effect meteen te kwijlen (echt waar, wij hebben het zelf eens ondervonden). Het zoete hapjesplateau ligt vol met prachtige red velvet cakes, Haagse hopjes taartje, pastel de nata, dadeltaartjes en meer. Alles is zelfgemaakt! De high tea kost €19.95 per persoon en is voor minimaal 2 tot maximaal 12 personen in de zaak te organiseren.


Meer over Rode Rozen en Taartjes ontdekken?

Rode Rozen en Taartjes speciaalzaken

Gesloten09:00 - 16:00

Verwersdijk 116, Delft

Bekijk meer:speciaalzaken

High tea in de Salonboot

salonboot high tea

Toe aan iets anders? Op de salonboot voelt het alsof je 200 jaar terug in de tijd gaat. Deze antieke Salonboot vaart tussen Delft en Den Haag. Je vaart onder meer langs het buitenhuis van Constantijn Huygens en Park Vreugd en Rust. Intussen krijg je een traditionele high tea met scones, brownies en sandwiches.


Meer over Salonboot Delft – Den Haag ontdekken?

Salonboot Delft – Den Haag

Uilebomen 2, Den Haag

 

 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.