Hier leren kinderen Spaans op een leuke manier

Aangeboden door NosVamos 15 april 2019

Gitaar, tennis, piano… Heeft jouw kind al aardig wat lesjes gevolgd, maar is het allemaal net niks? Misschien wordt hij of zij wél gemotiveerd van een workshop Spaans. Aan docente Fátima zal het in elk geval niet liggen, want door haar enthousiasme voor Spanje leert iedereen de taal.

Fátima geeft al workshops Spaans op scholen en BSO’s. “In zes tot acht weken laat ik kinderen op speelse wijze kennismaken met de Spaanse taal en cultuur. Door spelletjes, eten, knutselen, voorlezen, filmpjes en liedjes zorg ik voor een uur leerplezier”, vertelt Fátima. “Ze leren elkaar gedag zeggen in het Spaans, wat een ‘tortilla de patatas’ is en nog veel meer.” Naast deze workshops verzorgt Fátima ook lesprogramma’s voor langere periodes op basisscholen. “Dan leer ik Spaans aan leerlingen die wat meer uitdaging nodig hebben.”

Er start binnenkort een nieuwe workshop

Fátima heeft nog ruimte om workshops te verzorgen op BSO’s en basisscholen in Delft. Heb je geen zin om te wachten tot jouw school of opvang dit heeft geregeld? Op maandag 13 mei (dat is na de meivakantie) start Fátima met een workshop van acht weken. De les duurt van 16.00 tot 17.00 uur en is geschikt voor kinderen tussen de 7 en 10 jaar. Lijkt het je wat? Vraag dan verdere informatie op via het contactformulier dat je vindt door te klikken op de onderstaande oranje button.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door NosVamos. Meer over NosVamos ontdekken?

NosVamos opleidingen

Op aanvraag

Rietveld 88 , Delft

Bekijk meer:opleidingen

adv.