Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier kun je heen voor een origineel uitje met vrienden of familie in Delft

Aangeboden door Quetzal Delft 2 december 2019

Als je iets leuks wilt doen met je vrienden of familie, kom je al snel uit op bekende dingen als uit eten gaan of bowlen. Wil je een keer iets anders-dan-anders doen? Wij weten een plek waar je naar toe kunt: Quetzal!

Bij de zaak aan de Voorstraat draait alles om chocolade: van chocolademelk tot chocoladebrownie en ijs met gesmolten chocolade. Je kunt hier gewoon langs komen en iets lekkers bestellen, maar Quetzal organiseert ook leuke workshops!

Chocoladeproeverij

Zo kun je er terecht voor een chocoladeproeverij. Tijdens zo’n proeverij geniet je van chocolade en tegelijkertijd leer je er meer over. Je ontdekt hoe chocolade uit verschillende landen totáál anders kan smaken. Daarnaast leer je meer over het ‘bean to bar’ principe. Hierbij houdt de chocolademaker het hele proces van chocolade maken in de hand: van het selecteren van de cacaobonen tot het verpakken van de chocolade. Klinkt interessant, toch? Quetzal organiseert de chocoladeproeverijen regelmatig. Kijk op Facebook voor de eerstvolgende datum. Kom je met een grote groep? Dan organiseert Quetzal met alle liefde een eigen proeverij voor jullie.

freakshakes quetzal delft
Freakshakes

Freakshake maken, high choc en meer

Maar er is meer! Als je wilt leren hoe je een échte freakshake maakt, kun je met z’n allen een workshop volgen. Dit vind iedereen leuk: kinderen, tieners maar het is ook een populaire activiteit voor vrijgezellenfeestjes. Daarnaast kun je gezellig komen high choc’en (de chocolade versie van high tea) of vier je verjaardag bij Quetzal met een goede kop koffie en een stuk brownie. Je hoort het al: er is een heleboel mogelijk! Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een berichtje op Facebook of bel naar 015 887 9996.


Meer over Quetzal Delft ontdekken?

Quetzal Delft koffiebars

Geopend10:00 - 18:00

Voorstraat 4, Delft

Bekijk meer:koffiebars

adv.