Helemaal klaar met je telefoon? Bij dit café is hij woensdag verboden

Door Iris Olsthoorn 4 juni 2018

Het schijnt zo te zijn dat we 221 keer per dag op onze telefoon kijken. Veel hé?! Stadsfilosoof Hubertus Bahorie en Tijn Noordenbos vinden het wel welletjes. Daarom toveren zij op woensdag 6 juni café Uit de Kunst om tot digi-detox-café. Lekker offline. 

Merk jij ook dat je stiekem best verslaafd bent aan je telefoon? Op woensdag kan je jezelf uitdagen, want dan is je smartphone verboden bij Uit de Kunst. “In deze tijd van steeds meer digitale communicatie is het goed om af en toe even stil te staan bij het echte leven”, zegt Tijn. Want minder op je telefoon is lekkerder leven, volgens Hubertus Bahorie. “Het scheelt tijd, stress, slaap en aandacht en bovendien schijnen we er creatiever en productiever van te worden”, schreef hij eerder in de Delftse Post. 

“Kom langs, leg je mobiel even weg en luister en vertel met echte taal, gewoon met woorden die zo maar uit je mond komen”, adviseert Tijn. “Heerlijk, je zal tot rust komen!”  Wie durft!? Geen zorgen, wij houden het nieuws voor je bij, terwijl jij lekker detoxt.

Uit de Kunst Delft restaurants en horeca

Nu gesloten11:00 - 17:30

Oude Delft 140, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer over

Doen Getipt

adv.