Heel Delft gaat 6 april naar de binnenstad en dit is waarom

Aangeboden door Something Extra 27 maart 2019

Zaterdag 6 april is het tijd voor één van de leukste zaterdagen van het jaar: de Levende Etalagedag! Organisator Barbara van Something Extra vertelt wat je deze tiende editie kunt verwachten.

Tijdens de Levende Etalagedag tref je op elke gracht en zelfs in de Nieuwe Kerk etalage artiesten met een historisch of hilarisch karakter. Zowel Glitter&Glamourtypes als personages die zo uit een schilderij stappen. “Meer dan zestig ondernemers versieren de stad”, vertelt Barbara. “Er is ook een Delfts Goud Kinderroute met leuke activiteiten voor kinderen.”

Rondlopende etalages

Maar je komt niet alleen leuke mensen tegen achter de winkelruit. “Er lopen bijzondere acts rond, bijvoorbeeld in de Klis, in de Breestraat en op de Markt. Daar tref je de kok van het Konings Huys  met een Delfts Gouden broodje en delen de kaasmeisjes van Verkade & Jacques Delfts Goud kaas uit. Het wordt een dag met heel veel gouden momenten!”

Praktische informatie

De Levende Etalagedag start om 12:30 met een fotoshoot van de hele groep naast de Nieuwe Kerk en daarna door de hele stad van 13.00 tot 16.30 uur. Benieuwd welke winkels er allemaal meedoen? Kijk dan even op de plattegrond door te klikken op de onderstaande oranje button.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Something Extra. Meer over Something Extra ontdekken?

Something Extra entertainment

Nu openHele dag

Oude Langendijk 36, Delft

Bekijk meer:entertainment

adv.