Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Halloween vieren in Delft: op deze plekken kan je heerlijk griezelen

Door Iris Olsthoorn 20 oktober 2017

Aan het einde van deze maand staat het griezeligste feestje van het jaar voor de deur! In Delft zijn er een heleboel wijken, bedrijven, speeltuinen, danscafés en meer die een vet Halloweenfeestje voor je hebben gepland. We zetten ze voor je op een rijtje: 

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Speeltuin Westerhonk

In het Westerkwartier kan je met de kids naar speeltuin Westerhonk op zaterdag 28 oktober. Vanaf 19.00 uur kom je daar de meest griezelige figuren tegen. Verkleden is verplicht, dit feestje is voor kinderen van 4 jaar en ouder en kost €1,- per kind. Doe je best op je outfit, want er is een prijs voor degene die het leukst verkleed is!

Langs de deuren in de Wippolder

De wijk Wippolder pakt ieder jaar groots uit met Halloween. Dit jaar kan je op zaterdag 28 oktober tussen 19.00 en 21.00 uur met de kinderen langs de deuren. In allerlei straten halen buurtjes snoep in huis, speciaal voor deze ‘trick and treat’-route. Natuurlijk moet iedereen verkleed! Wil je weten welke straten er precies mee doen? Kijk dan op deze website.  

Spoken op de kinderboerderij

Stadsboerderij BuytenDelft maakt er de hele middag én avond een feestje van op zaterdag 28 oktober. Vanaf 14.00 uur kan je er een lampion maken, is er een échte heks aanwezig en kan je roofvogels bewonderen. Van 18.30 tot 19.30 uur ga je met zijn allen op lampionentocht door de waterspeeltuin, spooky! Later op de avond zijn er nog twee andere spooktochten, voor de heel dappere kinderen. Durf jij?


Meer over Stadsboerderij BuytenDelft ontdekken?

Stadsboerderij BuytenDelft kinderboerderijen

Gesloten09:30 - 17:00

Korftlaan 3a, Delft

Bekijk meer:kinderboerderijen

Griezelen in de Botanische tuin

Voor de gelegenheid is de Botanische Tuin op zaterdag 28 oktober ’s avonds open. Tussen 17.00 en 21.00 uur schrik je je een hoedje op het pompoenpad in de donkere tuin. Slurp daarna wat bloederige soep, snijd een pompoen en laat je eng schminken. Entree tot de tuin kost 2 euro voor kinderen, 4 euro voor volwassenen.


Meer over Botanische Tuin ontdekken?

Botanische Tuin musea

Gesloten10:00 - 17:00

Poortlandplein 6, Delft

Bekijk meer:musea

Spookavond bij Avontura

Ook binnenspeeltuin Avontura maakt het extra spannend op vrijdag 27 oktober. Van 19.00 tot 21.00 uur kan je op spooktocht door de berenkooi! Let op: je moet je kaartje hiervoor van te voren aanschaffen, dit kan niet aan de deur. Dit feestje is geschikt voor kinderen van vier tot en met tien jaar en de entree kost €7,50 per persoon.


Meer over Binnenspeeltuin Avontura Delft ontdekken?

Binnenspeeltuin Avontura Delft speeltuinen

Gesloten10:00 - 18:00

Leeuwenstein 18, Delt

Bekijk meer:speeltuinen

Griezelige geiten bij Ciccionina

Buiten alle activiteiten voor kids, worden de volwassenen natuurlijk ook niet overgeslagen. In Ciccionina wordt het bekende feestje ‘Gekke Geit’ omgetoverd tot gestoord Halloweenfeestje. Bereid je voor op foute classics, een griezelig sfeertje en gezelligheid. Zelf zeggen ze over dit feestje: ‘Menig begraafplaats zal jaloers zijn op de sfeer die bij ons zal hangen.’ Gekke Geit Halloween begint om 23.00 uur op zaterdag 28 oktober.


Meer over Club Ciccionina ontdekken?

Club Ciccionina cafés

Gesloten17:00 - 05:00

Kromstraat 24, Delft

Bekijk meer:cafés

Creepy cocktails in Area015

Bij cocktailbar Area015 kan je tijdens Halloween heerlijk griezelen. Op zaterdag 28 oktober om 19.00 uur barst het feest los. Speciaal voor de gelegenheid serveert de cocktailbar een aantal creepy drankjes. Er zijn prijzen voor de mooist verklede man en mooist verklede vrouw, dus doe je best!


Meer over Area 015 ontdekken?

Area 015 Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Burgwal 22, Delft

Bekijk meer:Permanent gesloten

Griezelig huisfeestje bij STECK

Poppodium STECK tovert zijn dansvloer op vrijdag 27 oktober om in een griezelig huisfeestje. Bereid je voor op steengoede muziek van drie verschillende DJ’s, spookachtige taferelen en de vetste outfits. Een kaartje aan de deur kost €5,- en de deuren gaan vanaf 00.00 uur  open, wel zo fijn voor de vampieren onder ons!


Meer over STECK ontdekken?

STECK

Gesloten19:30 - 01:00

Kromstraat 25, Delft

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.