Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Halloween in Delft: 9 x deze heerlijke griezelfeestjes wil je niet missen

Door Iris Olsthoorn 21 oktober 2018

Aan het einde van deze maand staat het griezeligste feestje van het jaar voor de deur! In Delft zijn er een heleboel wijken, bedrijven, speeltuinen, danscafés en meer die een vet Halloweenfeestje voor je hebben gepland. We zetten er een aantal voor je op een rijtje: 

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Op pagina 1 tot en met 4 vind je leuke feestjes voor kinderen. Voor volwassen griezelfeestjes swipe je door naar pagina 5 en verder!

Halloween voor kids in Delft

Halloween in de Botanische tuin

De Botanische Tuin van de TU Delft verandert op vrijdag 26 oktober in een waar griezelbos. De kas wordt omgetoverd tot spookhuis, je kunt je laten schminken als je favoriete griezel en je kunt een echte pompoenlantaarn maken. Verder zijn er nog tal van andere spannende activiteiten voor kinderen. Een lekker avondje griezelen!

Wiewatwaar: Vrijdag 26 oktober van 17.00 tot 21.00 uur. Een activiteitenkaart kost €2,-, entree tot de tuin net als normaal €2,- of €4,-.


Meer over Botanische Tuin ontdekken?

Botanische Tuin musea

Gesloten10:00 - 17:00

Poortlandplein 6, Delft

Bekijk meer:musea

Griezelen in het Westerkwartier

In het Westerkwartier is het zoals ieder jaar weer lekker eng in speeltuin het Westerhonk. Kinderen van 0 tot en met 12 jaar kunnen meedoen aan een griezel-optocht en verschillende spelletjes. Vooral leuk voor kinderen die van verkleden houden, want de mooiste, engste outfit krijgt een prijs!

Wiewatwaar: Zaterdag 27 oktober. Start van de optocht is 18.15 uur bij de speeltuin. De avond is afgelopen om 21.00 uur. Let op: inschrijven is verplicht! Dat kan tot 24 oktober in de speeltuin zelf. Kosten zijn €1.25 per kind.


Meer over Speeltuin Westerhonk ontdekken?

Speeltuin Westerhonk indoor speeltuinen

Gesloten13:30 - 17:30

van Bleiswijckstraat, Delft

Bekijk meer:indoor speeltuinen

Halloween op de Kinderboerderij

Ook op de kinderboerderij wordt het lekker eng dit jaar! Op 27 oktober mag je verkleed naar de kinderboerderij komen, waar griezelverhalen worden voorgelezen, je lampionnen kunt knutselen en halloweencakes mag versieren. Griezel ze!

Wiewatwaar: Zaterdag 27 oktober vanaf 13.00 uur. Prijzen voor de activiteiten worden later via dit Facebookevenement bekend.


Meer over Stadsboerderij BuytenDelft ontdekken?

Stadsboerderij BuytenDelft kinderboerderijen

Gesloten09:30 - 17:00

Korftlaan 3a, Delft

Bekijk meer:kinderboerderijen

Bibberen in Speeltuin de Bras

Ook in de Indische buurt wordt gegriezeld deze Halloween. Speeltuin de Bras organiseert een leuke tocht door de wijk. Voor leden van de speeltuin is deelname gratis, voor niet-leden kost het €2,- per kind. Als je in deze buurt woont, kun je je ook opgeven als huis waar de kinderen aan mogen bellen.

Wiewatwaar: Woensdag 31 oktober van 18.00 tot 20.00 uur. Een kaartje kan tot en met 26 oktober gekocht worden in de speeltuin.


Meer over Speeltuin de Bras ontdekken?

Speeltuin de Bras indoor speeltuinen

Gesloten13:30 - 17:30

Kingstonstraat 1, Delft

Bekijk meer:indoor speeltuinen

Halloween voor volwassenen in Delft

Haunted huisfeestje in STECK

Zin om je met je vrienden eens goed griezelig te verkleden? Vrijdag 26 oktober tovert Daniël Thomasso STECK om tot zijn Spookhuis: Trick-or-Treat wordt Drink-or-Dance en liedjes aanvragen mag alleen als je verkleed bent.

Wiewatwaar: Vrijdag 26 oktober vanaf 23.55 uur. Kaartjes aan de deur kosten €5,-. Dresscode is verkleed!


Meer over STECK ontdekken?

STECK cafés

Geopend19:30 - 01:00

Kromstraat 25, Delft

Bekijk meer:cafés

Naar Area015 als je durft!

Area015 pakt zoals ieder jaar weer flink uit tijdens Halloween! In deze cocktail- en shotsbar kun je een heerlijk eng avondje beleven. Wel verkleed komen hé!

Wiewatwaar: Zaterdag 27 oktober vanaf 20.00 uur. Toegang is gratis!


Meer over Area 015 ontdekken?

Area 015 Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Burgwal 22, Delft

Bekijk meer:Permanent gesloten

Superenge films in Lumen

Heb je niet zo’n zin in een griezelfeestje, maar wél in een lekkere halloweenstemming? In Filmhuis Lumen worden speciaal voor deze griezelfeestdag twee enge films gedraaid. Eerst vertonen ze Gräns – een film over een vrouw met een bijzondere gave. Daarna kun je kijken naar Good Manners – een film die op IFFR werd aangekondigd als ‘de liefste horrorfilm die je ooit zag’. Durf je allebei de films te bekijken? Dan trakteert Lumen je op een Bloody Mary!

Wiewatwaar: Woensdag 31 oktober vanaf 20.00 uur. Kaartjes voor beide films koop je hier!


Meer over Filmhuis Lumen Delft ontdekken?

Filmhuis Lumen Delft bioscopen

Gesloten14:00 - 00:00

Doelenplein 5, Delft

Bekijk meer:bioscopen

Freaky Nachtfabriek

Delftenaren die regelmatig het feestje Nachtfabriek bij de Bierfabriek bezoeken, weten: het dak gaat eraf! En bij deze editie misschien wel nog meer, want de Nachtfabriek van 27 oktober staat helemaal in het teken van Halloween. Wie wint de prijs voor het engste kostuum? Get your freak on!

Wiewatwaar: Zaterdag 27 oktober vanaf 22.00 uur. Toegang is gratis!


Meer over Bierfabriek Delft ontdekken?

Bierfabriek Delft cafés

Gesloten16:00 - 00:00

Burgwal 45-49, Delft

Bekijk meer:cafés

Halloweenparty bij DWH

Op vrijdag 26 oktober kun je je Halloweenpakje tevoorschijn halen, want dan is er een spannend Halloweenfeest bij DWH! Ga jij als spook, of toch als monster?

Wiewatwaar: Vrijdag 26 oktober vanaf 22.00 uur. Houd dit Facebookevenement in de gaten voor meer informatie.

 

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.