7 x leuke uitjes om te doen met vrienden in Delft

Door Iris Olsthoorn 2 oktober 2018

Een verjaardag, vrijgezellenparty, teamuitje, of wat voor gelegenheid dan ook – daar hoort natuurlijk een memorabele activiteit bij. Omdat het altijd lastig is om iets leuks te bedenken, zetten wij zeven superleuke groepsuitjes in Delft voor je op een rijtje!

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Verkleedfeestje

vrijgezellenfeestje delft
Foto: Something Extra

Bij Something Extra kan je een middagje in de huid kruipen van een ander. Ga jij voor een prachtig Middeleeuws kostuum, een gekke discoking of een piraat? Je kunt het zo gek niet bedenken of Barbara van Gelder heeft het hangen in haar winkel. Je krijgt meteen een leuke herinnering van de dag mee, want je wordt natuurlijk met kostuum en al op de kiek gezet.

 • Tot 50 personen kan je in het atelier terecht
 • Prijzen en arrangementen variëren, afhankelijk van hoe uitgebreid je het wilt. Vanaf €25 kan je je kostuum helemaal zelf uitkiezen.

Something Extra entertainment

Nu openHele dag

Oude Langendijk 36, Delft

Bekijk meer:entertainment

BBQ lassen

vrijgezellenfeestje delft
Foto: Metaal Lokaal

Opzoek naar een groepsuitje voor échte stoere mannen en/of vrouwen? Bij het Metaal Lokaal in Delft kan je met z’n allen een BBQ, smoker of pizzaoven van metaal in elkaar lassen. Een leuk cadeau voor de eventuele jarige én superhandig, want in de meeste gevallen kan je je kunstwerk meteen gebruiken.

 • Een groep van ongeveer 9 is perfect voor deze workshops.
 • De duur van de workshops in ongeveer 4 uur.

Metaallokaal speciaalzaken

Rotterdamseweg 370 , Delft

Bekijk meer:speciaalzaken

Laat je opsluiten

The Freakshow

Zijn jij en je vrienden opzoek naar een spannende activiteit? Laat je dan opsluiten bij de Escape Challenge Delft. Zorg ervoor dat je samen met je vrienden de oplossing vindt naar vrijheid in The Dentist of The Freakshow. Is je groep te groot voor één kamer? Mooi, dan kan je er gelijk een wedstrijdje van maken wie er het snelste ontsnapt.

 • Voor 2 tot 6 personen, maximaal 1 uur
 • €109 tot – 129,- per uur

DarkPark Delft entertainment

Nu open16:00 - 22:00

Wateringsevest 7C, Delft

Bekijk meer:entertainment

Bijl gooien

urban axe throwing delft
Foto: Urban Axe Throwing Delft

Voor de competitieve vriendengroepen is een groepsuitje bij Urban Axe Throwing in Delft een leuke optie. En ja, het is precies wat je denkt dat het is: gooien met een echte hakbijl. Op iets wat lijkt op een schietbaan, probeer je met je meest krachtige worp een bijl in een bord te gooien. Het doel is natuurlijk om de bullseye te raken en je vrienden te verslaan. Het gooien kan in groepen van maximaal zes mensen en er is natuurlijk een werpcoach aanwezig voor de veiligheid.

 • Je kunt per persoon betalen, of je huurt een privébaan (voor maximaal 6 personen)
 • Prijzen gaan van €17.50 per persoon doordeweeks, tot €105,- voor een privébaan in het weekend.
 • Bijlwerpen duurt 75 minuten

Urban Axe Throwing Delft entertainment

Vandaag gesloten

Wateringsevest 7A, Delft

Bekijk meer:entertainment

Bonbons maken

workshop de lelie

Voor de echte lekkerbekjes is dit een perfect uitje in Delft. Bekende Chocolaterie De Lelie geeft een aantal overheerlijke workshops! Zo kun je bijvoorbeeld een workshop bonbons maken volgen. Je gaat chocoladecups maken in jouw favoriete smaak, bonbonvulling koken, chocolaatjes spuiten, bonbons vullen en versieren. Tijdens de workshop krijg je een kop koffie of thee en natúúrlijk mag je alles wat je hebt gemaakt, mee naar huis nemen!

 • De workshop duurt tweeënhalf uur
 • Het kost €45,- per persoon
 • Er is plek voor maximaal 30 personen.

Chocolaterie – Gelaterie De Lelie ijssalons

Nu gesloten13:00 - 18:00

Voorstraat 10, Delft

Bekijk meer:ijssalons

Los een moord op

vrijgezellenfeestje delft

Zijn jullie echte spellenfans en houden jullie van lekker eten? Tijdens een dinerspel kan je de twee geneugten combineren in een leuk groepsuitje. Je lost tijdens het eten een moordmysterie op á la cluedo, geheel in kostuum en in karakter. Je kunt met je groep terecht bij bijvoorbeeld ’t Karrewiel, maar je kan het spel ook thuis of op eigen locatie spelen.

 • Verschillende spellen, voor verschillende grootte groepen geschikt.
 • De prijzen varieëren, een moordspel spelen kan vanaf €25,90 per persoon.

Plankgas door de kas

de tuinderij vrijgezellenfeest Delft
Foto: de Tuinderij

Oke, het ligt dan misschien een beetje uit de richting, maar de activiteiten bij de Tuinderij zijn zo legendarisch dat we ze niet konden overslaan. Bij deze feestlocatie in De Lier kan je WC pot- of scootmobiel-racen door de kas, levend tafelvoetbal spelen, een Solextour door het Westland maken en zelfs een workshop schapen hoeden volgen. Daar ben je wel een middagje zoet, denken wij zo.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.