Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dagje uit met het gezin: ga naar dit sportieve zomerfeest in Delft

Aangeboden door Schoemaker Plantage 4 juni 2019

Eropuit gaan met je gezin is superleuk, maar vaak behoorlijk prijzig. Zaterdag 15 juni gaan jullie je goed vermaken tijdens het Bijna-Zomerfeest op de Schoemaker Plantage, zonder dat het een cent kost! Volg een sportieve workshop, luister naar een muzikaal optreden of ga lekker knutselen met je kinderen… Er is genoeg te doen!

Vanaf 15.00 uur zijn jullie welkom op de Schoemaker Plantage, de nieuwbouwwijk naast de TU Delft. Maak kennis met Brazilian Jiu Jitsu tijdens een workshop, doe een lesje kinderyoga of ouder/kindyoga of geef jouw gezin op voor een rondje family bootcamp over de plantage. Na het sporten krijg je een coupon om kennis te maken met de horeca op de Schoemaker Plantage. Geniet van een gezonde smoothie, een kom soep of hartig taartje en kom bij van de inspanningen. Geef je wel voor woensdag 12 juni op voor één of meerdere workshops. Dat kan door te mailen naar [email protected].

Theater, muziek en meer

Naast de workshops is er nog veel meer te doen. Zo kunnen de kinderen een knuffel knutselen in de bus van Atelier Zeven of de kindertheatervoorstelling van Martin Forget bekijken. Intussen kun jij van een glas wijn genieten bij de Stadsplantage of wat eten bij Voldaan Buitenkeuken. Damesduo ‘The Lasses’ treedt in de tussentijd ook nog op. Kortom: dat wordt een heerlijk dagje uit! Wil je meer weten? Meld je dan aan voor het Facebookevent!

 


Meer over Schoemaker Plantage ontdekken?

Schoemaker Plantage makelaars

Op aanvraag

Bakemastraat 97L, Delft

Bekijk meer:makelaars

adv.