Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hardlopers opgelet! De inschrijving voor de Golden Tenloop gaat van start

Door Iris Olsthoorn 14 februari 2020

Wie tijdens de Golden Tenloop wil rennen in het befaamde nummer 001 kan zijn valentijnsdiner vanavond maar beter overslaan: vrijdagavond om 20.00 uur precies opent de inschrijving voor dit Delftse hardloopevent. 

De Golden Tenloop is op donderdag 21 mei en loopt zoals elk jaar dwars door de Delftse binnenstad. Je kunt 5 of 10 kilometer afleggen. Als je individueel loopt kost deelname aan de 5 kilometer je €12,- en aan de 10 kilometer €15,- als je je van te voren inschrijft.

Online inschrijven

Je kunt je voor deze stadsrace online inschrijven. Op de dag zelf kan dat alléén nog ter plekke als de race nog niet vol is. Maar omdat de Golden Tenloop een populaire race is, is de kans dat het uitverkocht raakt best groot. Als je je online inschrijft krijg je een shirt, een startnummer en een chip die je tijd meet. Je wilt natuurlijk wel een gaaf startnummer hebben, dus zorg dus dat je vanavond om stipt 20.00 uur klaar zit en naar deze website gaat. 

Kinderrun

Kinderen kunnen trouwens ook lekker los gaan deze dag: tot 10 jaar oud loop je 1 kilometer, of als je tussen de 9 en 13 jaar oud bent loop je kinderrun van 2,5 kilometer.

carla ophorst

Golden Tenloop Delft 2020

De Golden Tenloop is een hardloopwedstrijd voor alle leeftijden. In de ochtend begint het programma ...

Meer over

Doen Sport

adv.