Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk! Gratis bandjes kijken bij Popronde Delft

Door Jantine van den Hoven 19 september 2016

Delft wordt donderdag overspoeld met bandjes. Tijdens de Popronde reizen talentvolle bands door Nederlandse steden. In Delft betekent dat er 50 bands te zien zijn op wel 25 locaties.

De muziekstijlen lopen aardig uiteen, maar één dingen hebben ze gemeen: het is niet mainstream. Wie donderdagavond op pad gaat door Delft kan dus hiphop tegenkomen, maar ook metal en drum&bass. Het doel van de Popronde is om nog onbekende talentvolle bands aan meer bekendheid te helpen. Want ondanks dat er goede bands bij zitten, is het soms niet makkelijk om optredens te regelen in een andere stad.

Delft wordt overspoeld

In cafés als De Wijnhaven, De Centrale en natuurlijk in STECK en Ciccionina vinden de optredens plaats. Dit is maar een fractie van het programma, je vindt alle info hier. Uniek in Delft zijn twee sessies op rondvaartboten. Om 19.30 vertrekt een boot met de band ‘De Dood’ en om 20.30 uur is The Grand East aan de beurt. Wees op tijd want deze rondvaarten zijn populair!

Voorbereiding is alles

Ben je graag goed voorbereid? Luister dan de Spotify-lijst met de bands die in Delft meedoen aan de popronde. Je vindt hem hier.

rilan popronde
Rilan & The Bombardiers zie je om 22.00 uur bij STECK.

Meer over

Getipt

adv.