Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pssst! Leuke tips om je dit weekend thuis te vermaken

Door Rosanne Becker 27 maart 2020

Alle Netflix series zijn al uitgekeken, de to-do lijsten zijn helemaal afgevinkt en videobellen met vrienden is inmiddels de normaalste zaak van de wereld. Tijd voor iets nieuws dus. Wij maakten voor jou een handig lijstje met leuke tips voor dit weekend. Thanks us later!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Cocktails maken met Steck

STECK

Super balen dat we nu niet meer de lekkere cocktails kunnen drinken en dansjes kunnen maken in Steck. Maar wees niet getreurd, Steck is niet helemaal weg! Ze geven je namelijk elke donderdag, vrijdag en zaterdagavond een online cursus om lekkere cocktails voor thuis te maken. Om te beginnen met een lekkere Espresso Martini. Post jóuw cocktail creatie in een comment onder de Facebookpost, want bij iedere post van een cocktail verloot Steck een waardebon van 20 euro! Deze kan je inleveren zodra het natuurlijk weer veilig genoeg is om open te gaan. Dat wordt cocktails shaken dus dit weekend (wel met maten natuurlijk!)


Meer over STECK ontdekken?

STECK cafés

Gesloten19:30 - 03:00

Kromstraat 25, Delft

Bekijk meer:cafés

Online benefietquiz voor de horeca

Foto: Facebookpagina De Andere Quiz

Alle horeca in Nederland is al eventjes verplicht gesloten en dat hak er financieel natuurlijk flink in bij ondernemers en werknemers. Wil jij straks nog een lekker drankje kunnen drinken in je favoriete kroeg? Of even gezellig een hapje eten in dat lekkere restaurant op de hoek? Doe dan mee aan de online benefietquiz voor alle horecaondernemers in Nederland. Zo help je je favoriete horecagelegenheid deze moeilijke tijd door. Je bepaalt namelijk zelf welke horecagelegenheid je wilt steunen. Via een livestream worden er 60 vragen gevraagd waarbij zeker 20 leuke filmpjes aan bod komen. Je kan net als in de kroeg spelen met je eigen team. Dit gebeurt natuurlijk niet door samen te komen, maar wel door met elkaar te communiceren in een groeps-app of via de telefoon. Inschrijven voor de quiz kan hier, good luck!

Online kerkdienst

In verband met het coronavirus zijn helaas ook de deuren van de kerken in Delft gesloten. Dit betekent niet dat je helemaal geen kerkdiensten meer kan volgen. Want via internet zijn de diensten vanaf thuis te volgen, zo hoef je dus niets te missen. Ook kun je kerkdiensten die je gemist hebt terugkijken. Wél moet je goed opletten dat als je op de pagina zit, je op de juiste kerk klikt. Zo kun je via de kerkomroep de juiste uitzending bekijken. Wil je de uitzending van zondag 29 maart bekijken? Klik dan hier.

Mooie Boules bezorgt speeltuin aan huis

Mooie Boules fans weten maar al te goed dat het doe-horecaconcept bekend staat om een avond vol eten, spelen, boulen en borrelen. Helaas staan de zaken voor Mooie Boules tijdelijk op een laag pitje. Mooie Boules is samen met 999 Games een partnerschap gestart en hebben speciale speelpakketten ontworpen met álle ingrediënten om thuis aan de slag te gaan. Het pakket is samengesteld om samen te genieten met huisgenoten en familie. Natuurlijk niet op de locatie zelf, maar gewoon thuis: je kunt de spelletjes dan ook al met één of twee personen spelen. Alle ‘speelthuis pakketten vullen zich verder met typische Mooie Boules – en partnerproducten, zoals speciaalbieren, de eigen huiswijnen en eten. De ‘speelthuis pakketten’ zijn te bestellen via deze website. Have fun!


Meer over Mooie Boules Delft ontdekken?

Mooie Boules Delft cafés

Professor Schermerhornstraat 4, Delft

Bekijk meer:cafés

Rietveld thuistheater

Foto: Steely Fan / Rietveld Theater

Zin in het avondje theater? Dat kan, Het Rietveld theater organiseert namelijk speciaal voor theaterliefhebbers en vaste gasten theater aan op de thuisbuis. Je kan dus gewoon vanuit de luie stoel of bank tegen een kleine vergoeding genieten van theater. Zo hoef je niks te missen van de schurende humor, de hartverscheurende muziek en de frisse blik op de werkelijkheid. Je koopt een ticket voor jezelf of de gevulde huiskamer thuis. Als je dit hebt gedaan log je in via het videokanaal, wil je altijd op de hoogte blijven van het programma? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.


Meer over Rietveld Theater ontdekken?

Rietveld Theater theaters

Rietveld 49, Delft

Bekijk meer:theaters

Pubquizmaster Chris

Foto: Facebookpagina Pubquizmaster

In Delft wel eens meegedaan aan een pubquiz? Dikke kans dat je Chris Piguillet voor je neus had staan. Hij verzorgt al sinds 2001 de pubquiz in Café de Vlouw. Nu alle horecagelegenheden dicht zijn, heeft ook Chris een plan B moeten bedenken. Zo is ‘de QuarantaineQuiz’ tot stand gekomen. Elke dag komt er een quiz op de Facebookpagina van Pubquizmaster te staan waarbij je de letters van een 12-letterwoord bij elkaar moet puzzelen. Stuur je antwoord in voor de deadline onder vermelding van je naam en quiznummer naar [email protected]. Degene die na 20 dagen de meeste punten heeft verzameld wint een leuk prijspakket. Veel succes!

Lees ook

Tijd voor een potje thuiswerkbingo! Hoeveel streep jij er af?

Veel mensen werken momenteel thuis vanwege het coronavirus - wij ook. Vorige week vroegen we al hoe ...
personal trainer vacature sportschool sporten fitness

5 x deze Delftse sportscholen/yogastudio’s geven online workouts

De sportscholen blijven nog een tijdje dicht. Om Delftenaren toch nog een beetje in shape te houden ...

5 x handige tips om je kinderen thuis te vermaken

Met een beetje geluk hebben je kinderen opdrachten van school om zich mee bezig te houden, maar verd...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.