Pssst… Insidertip: bij deze kapper is je knip- of verfbeurt heel goedkoop

Door Iris Olsthoorn 14 april 2019

Waarschijnlijk ga jij net als heel veel andere Delftenaren steevast bij je lievelingsplekje een biertje drinken, uit eten of shoppen. Maar er zijn nog zoveel andere prachtige pareltjes om te ontdekken! Daarom voorzien wij je vanaf nu iedere week van een fijne insidertip. Deze week: naar de kapper bij Heads Academy.

HeadsAcademy op de Molslaan is een professioneel opleidingsinstituut voor kappers. Je wordt hier geknipt of geverfd door studenten. Je hoeft niet bang te zijn dat ze er niks van bakken of dat jouw student voor de eerste keer een schaar vast heeft: de kappers in opleiding hebben al ervaring én worden begeleid door een trainee. Zowel mannen als vrouwen kunnen hier terecht: HeadsAcademy leidt ook barbers op.

Dit betaal je voor een kappersbeurt

De prijs die je betaalt voor een knip- of verfbeurt, bestaat alleen uit kosten voor materiaal zoals shampoo of kleur. Daarom is een kappersbezoekje hier behoorlijk voordelig. Je betaalt bijvoorbeeld €12,50 voor wassen, knippen en stylen. Verven van middellang haar kost je €20,- en stylen of opsteken €10,-. Prima prijsjes, denken wij zo! Hier vind je de volledige prijslijst.


Meer over Heads Academy ontdekken?

Heads Academy kappers

Nu gesloten10:00 - 16:00

Molslaan 92A, Delft

Bekijk meer:kappers

Meer over

Getipt

adv.