Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doen: zelfverdedigingscursus voor vrouwen

Door Ilse Zoutewelle 25 april 2016

Als je wordt aangevallen, heb je dan enig idee wat je moet doen? Nee? In dat geval is het slim om zaterdag 7 mei mee te doen aan het Stay Away programma bij Rayo Sports in Delft.

Het Stay Away programma is een zelfverdedigingscursus en seminar dat speciaal voor vrouwen is ontwikkeld. Vrouwen krijgen vaak met andere vormen van geweld en intimidatie te maken dan mannen, en daar speelt dit programma op in door je zelfverdedigingstechnieken te leren om belagers zo snel mogelijk te slim af te zijn.

De cursus wordt afgetrapt met een seminar op zaterdagmiddag 7 mei om 14.00 uur. Het programma is gebaseerd op natuurlijke instincten en reacties van het lichaam waardoor het makkelijk aan te leren is. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van situaties uit het dagelijks leven waardoor het voor iedereen herkenbaar is. En ook handig om te weten: je hoeft niet sportief te zijn om mee te doen.

Cursus

Wanneer je na deze seminar meer wilt leren kan je je ook opgeven voor de cursus. Tijdens de cursus wordt dieper ingegaan op hoe je bijvoorbeeld je grenzen aangeeft bij seksuele intimidatie, welke technieken je kunt inzetten om jezelf te verdedigen en wat een situatie onveilig maakt.

Kost dat?

Het seminar kost 15 euro, de cursus kost 75 euro voor 6 lessen. Je kunt meedoen door je op te geven via [email protected] of te bellen met 0654693691.


Meer over RAYO Sports Delft ontdekken?

RAYO Sports Delft sportscholen

Gesloten10:30 - 12:30

Colijnlaan 2, Delft

Bekijk meer:sportscholen

Meer over

Getipt

adv.