Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x kinderopvang in de natuur in Delft

Door Ilse Zoutewelle 20 juni 2016

Dat je kind opgroeit in een stad, hoeft niet te betekenen dat ze nooit buiten komen en geen idee hebben waar melk vandaan komt. In Delft openen er steeds meer kinderdagverblijven die je kind lekker meenemen naar buiten.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

De Vlinderstruik

kinderopvang de vlinderstruik delft
Foto: skdkinderopvang.nl

Sinds een paar maanden open: kindercentrum de Vlinderstruik. Zoals de naam al doet vermoeden doen ze hier veel buiten. Zo leert je kind hier moestuinieren en wordt het regelmatig meegenomen naar een boerderij of andere plek waar veel natuur is. Verder krijgt het – helemaal in stijl – iedere dag een vegetarische warme maaltijd met zelfgebakken brood.


Meer over Kinderopvang de Vlinderstruik ontdekken?

Kinderopvang de Vlinderstruik kinderopvang

Geopend07:00 - 19:00

Lodewijk van Deysselhof 165, Delft

Bekijk meer:kinderopvang

Hoeve Ackerdijk

Kinderopvang Ackerdijk
Foto: facebook Hoeve Ackerdijk

Afgelopen vrijdag 17 juni is in de kinderopvang van Hoeve Ackerdijk geopend! In de verbouwde koeienstal kan je kind op zijn gemakje ontdekken hoe het eraan toe gaat op deze biologische boerderij vlakbij Delft. Dat betekent dat ze worden meegenomen als er kalfjes of lammetjes zijn, maar ook dat ze lekker mogen meehelpen in de stal.


Meer over Kinderopvang Hoeve Ackerdijk ontdekken?

Kinderopvang Hoeve Ackerdijk kinderopvang

Geopend07:30 - 18:00

Rotterdamseweg 223, Midden Delfland

Bekijk meer:kinderopvang

Het Knorretje

Kinderopvang Knorretje
Foto: Knorretje.nl

Aan de rand van de Delftse Hout staat kinderdagopvang het Knorretje. Een echte boerderij met een grasweide en dieren als schapen, geiten, konijnen en kippen. Je kind kan hier lekker de hele dag buiten spelen en bijvoorbeeld leren te zorgen voor de dieren of lekker spelen in het bos aan de overkant van de boerderij.


Meer over Kinderdagverblijf Knorretje ontdekken?

Kinderdagverblijf Knorretje kinderopvang

Geopend08:00 - 18:00

Klein Delfgauw 65, Delft

Bekijk meer:kinderopvang

Kinderopvang Joriaantje

Foto: Facebook Joriaantje
Foto: Facebook Joriaantje

Ook kinderopvang Joriaantje is een ‘Groeien in het groen’-locatie. Hier slaapt je baby zelfs buiten in een speciaal buitenbedje in de babytuin. Verder hebben ze ook hier een moestuin en is er een heuse natuurcoach.


Meer over Kinderopvang Joriaantje ontdekken?

Kinderopvang Joriaantje kinderopvang

Geopend07:00 - 18:00

st. jorisweg 2, Delft

Bekijk meer:kinderopvang

Zon!

kinderopvang zon!
Foto: Facebook Zon!

Als je niet wilt dat je kind zijn of haar designerkleertjes vies maakt, moet je je kind vooral niet naar Zon! sturen. Buitenspelen is een van de belangrijkste activiteiten bij de kinderopvang. En ook als het regent kunnen kinderen best even naar buiten, vinden ze bij Zon!. Gevolg is dat je aan het einde van de dag een blij kind terugkrijgt met een lading zand in de laarsjes en modder achter de oren. Zon! heeft in Den Hoorn een kinderdagverblijf met een tuin met kippen en konijntjes. Tijdens de lunch eten kinderen regelmatig groenten uit de eigen moestuin. Op andere locaties in Delft, Den Hoorn en Wateringen biedt Zon! buitenschoolse opvang aan.


Meer over Kinderopvang Zon! ontdekken?

Kinderopvang Zon! kinderopvang

Geopend07:30 - 18:30

Lookwatering 62, Den Hoorn

Bekijk meer:kinderopvang
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.