Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

4 superleuke activiteiten om te doen dit weekend in Delft

Door Iris Olsthoorn 17 november 2017

Yes, het is weer weekend! En omdat het natuurlijk zonde is om op de bank te blijven hangen, hebben we vijf leuke activiteiten in en rondom Delft voor je uitgezocht.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Overdekte rommelmarkt

rommelmarkt-anp
Archieffoto ANP

Ben je gék op rommelmarkten en vind je het jammer dat je die meestal alleen in de zomer kunt bezoeken? Dan moet je dit weekend echt even op de fiets stappen naar Schipluiden, want daar vindt een overdekte rommelmarkt plaats. In de sportzaal van de Dorpshoeve kan je snuffelen tussen allerlei tweedehands spulletjes.

Wiewatwaar: zondag 19 november, vanaf 12.00 uur tot 15.30 uur. De toegang is gratis. 

Roast Chickenbar is jarig

mama franko

Het is alweer één jaar geleden dat Roast Chicken Bar zijn deuren opende aan de Voldersgracht. Daarom viert het restaurant op vrijdag 17 november samen met jou een feestje waarbij Mama Franko komt optreden. Wil je weten hoe, wat, wanneer en waarom? Dat lees je allemaal in dit artikel.

Live bands in de Koornbeurs

Ging je vroeger vaak kijken naar bandjes in de Koornbeurs? Dan kan je dit weekend die oude tijden herleven. Niet in de grote zaal (want daar zit natuurlijk de centrale), maar in de kelder treden drie bandjes op. Mahulu geeft je een portie tropische funk, Zonde maakt pittige punkrock en The Legendary Orchestra of Love sluit de avond af met rock ’n roll.

Wiewatwaar: Vrijdag 17 november vanaf 21.00 uur. Toegang is gratis! Meer over dit evenement en de bandjes vind je hier. 

Neuzelbeurs met meer dan 300 kramen

neuzelbeurs
Foto: Facebook Neuzelbeurs

In de Broodfabriek in Rijswijk staan dit weekend meer dan driehonderd kraampjes. Ideaal voor wie graag neuzelt, want je kunt er zowel terecht voor tweedehands spullen als nieuwe dingen. Particulieren én handelaren stallen hun waar voor je uit. Ook voor de december cadeautjes zit je hier goed, want de Neuzelbeurs speelt daar slim op in.

Wiewatwaar: Zaterdag 18 en zondag 19 november. Entree kost je €4,- voor één dag of €6,- voor het hele weekend. Meer info vind je hier. 

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.