Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Dry January: 3 x leuke dingen voor een zondagmiddag in Delft

Aangeboden door FÏNLEY 1 januari 2020

Samen met FÏNLEY tippen wij leuke dingen die je deze maand op de zondagen kunt doen in Delft. December is een maand vol feesten, gezelligheid, eten en misschien ook wel wat alcoholische drankjes.  Wil jij in januari de balans weer vinden en starten met je goede voornemens? Doe jij mee aan Dry January en vraag jij je af hoe dat nu moet met die pubquiz die zondag gepland staat? Of die borrel in de kroeg om de hoek? Ook zonder alcohol kan dit hartstikke leuk zijn. Gewoon puur genieten doe je tijdens Dry January met een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale. FÏNLEY is het ideale drankje om Dry January door te komen. Wil jij weten wat je nog meer kan doen op zondagmiddag in januari? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Maak een fietstocht

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

👌

Een bericht gedeeld door Klikspaan-foto (@klikspaanfoto) op

Op een mooie wintermiddag is er niets ontspannender dan een flinke fietstocht maken met je familie. Dat kan heel goed in Delft en omgeving! Maak een rondje door Midden-Delfland of ga – als je écht veel energie hebt – naar Hoek van Holland. Daarna heb je die zondagmiddagborrel wel verdiend 😉.

Borrelen bij de Beierd

©Yourlittleblackbook.me  

Stuur je vrienden maar vast een berichtje, want een borrel op zondagmiddag bij de Beierd is alles wat je nodig hebt in januari. In het bruin café hangt een relaxte sfeer en de borrelkaart is top. Dry January wordt puur genieten met FÏNLEY: dit is een heerlijke niet-alcoholische frisdrank met een subtiel bittertje. Bestel bijvoorbeeld Bitter Lemon, Ginger Ale of Tonic.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

Geniet van livemuziek

live muziek delft

Elke laatste zondag van de maand is er van 15.00 tot 18.00 uur livemuziek bij Healthy & Happiness. Het lunchcafé is niet groot, waardoor de sfeer intiem is. Bestel er een borrelplank en een drankje bij en je zit gebeiteld. Ga deze maand voor dry en bestel er een FÏNLEY bij!

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

FÏNLEY

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.