Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

3 x superleuk om te doen op zondagmiddag in Delft

Aangeboden door FÏNLEY 27 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Delft. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in december? Check dan dFÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Schaatsen bij X

winters delft schaatsbaan
Foto: Winters Delft

Yes! Vanaf 6 december ligt de schaatsbaan weer bij X op de TU Delft. Neem je vrienden mee en ga op zondagmiddag lekker schaatsen. De baan ziet er feestelijk uit met veel lichtjes en een kerstboom. Als je hiermee niet in de kerststemming komt, weten wij het ook niet meer.

Borrelen bij Sevenhills

Na zoveel inspanning is het tijd om op te warmen. Sevenhills is daarvoor een hele fijne plek. Neem plaats op één van de knusse bankjes en bestel een lekkere borrelhap. Wil je in de gezellige decembermaand wel borrelen, maar heb je geen zin in alcohol? Kies van voor FINLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Met haar verfijnde smaken en subtiele bittertje is dit een verrassend alternatief.

Naar de Swan Market

Foto: Swan Market

De Hippolytusbuurt verandert in het weekend van 15 december in een gezellige kerstmarkt. Je vindt er kleding, kunst, sieraden en nog veel meer. Lokale ondernemers hebben ook een kraampje, dat maakt het extra leuk! De Swan Market duurt van 11.00 tot 19.00 uur.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.