Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x leuke dingen doen op zondagmiddag in Delft

Aangeboden door FÏNLEY 21 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met  FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Delft. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in november? Check dan dFÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Shoppen

instore conceptstore
Foto: @instore_delft via Instagram

Trommel je vriendinnen op en ga zondagmiddag lekker shoppen! Dat kan bijvoorbeeld bij Instore Conceptstore op de Voldersgracht. Je vindt hier mooie, hippe kleding en toffe accessoires. De winkel is open van 13.00 tot 17.00 uur.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

Borrelen bij Café Zondag

©Yourlittleblackbook.me

What’s in a name? Café Zondag is een topplek voor de zondagmiddagborrel. Neem plaats aan één van de knusse tafeltjes, bestel een lekkere borrelhap en geniet van een goed drankje. Tip: Café Zondag schenkt ook FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Op de menukaart staan onder meer de varianten Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale.

Bekijk de beroemde werken van Pieter de Hooch

Museum Prinsenhof Delft heeft op dit moment een tentoonstelling met de wereldberoemde werken van Pieter de Hooch. Neem je familie gezellig mee en geniet van prachtige schilderijen en leuke inkijkjes van Delft in de 17de eeuw. Kijk hier voor meer informatie over de expositie.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

FÏNLEY

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.