Ontsnappen maar! Hier in Delft doe je een escaperoom

Door Iris Olsthoorn 16 oktober 2018

Woordraadsels, cijfercodes en mechanische snufjes: in een escaperoom is het de kunst om samen met je vrienden zo snel mogelijk de puzzels op te lossen. Ontsnappen uit zo’n kamer een hartstikke leuk groepsuitje! In Delft kun je op deze drie plekken terecht. 

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

The Dentist

The Dentist

Escape Challege Delft heeft niet één, maar twee spannende escaperooms. Eén kamer is The Dentist. Wie voor een normaal tandartsbezoekje al bang is voor de tandarts zal het nu helemaal voor zijn kiezen krijgen. eenmaal in de kamer opgesloten en bezig met het spel wint de wil om binnen het uur de kamer te verlaten het van de angst. Je bent bezig met het doorzoeken van patiëntenmappen, het vinden van aanwijzingen en het ontrafelen van het gruwelijke geheim van de tandarts. Indebuurt testte deze escaperoom al eens, en wij vonden hem best spannend!

  • Deze escaperoom duurt één uur
  • Geschikt voor 3 tot 7 personen, vanaf 16 jaar
  • Kosten liggen tussen de €109 en €119,-,  afhankelijk van de dag

Meer over DarkPark Delft ontdekken?

DarkPark Delft entertainment

Gesloten10:00 - 23:00

Wateringsevest 7C, Delft

Bekijk meer:entertainment

De Bagijnetoren

escaperoom bagijnetoren delft

Op de Phoenixstraat vind je de Bagijnetoren. Wat deze escaperoom extra gaaf maakt is het op-en-top Delftse verhaal. De beenderen van Willem van Oranje mogen dan misschien in de Nieuwe Kerk liggen, zijn geest is al die tijd blijven hangen in de Bagijnetoren. “In 2011 ging het mis”, vertelt Jacqueline. “Toen de toren werd verplaatst, werd Willem’s rustplaats verstoord. De geest van Willem werd wakker en sindsdien teistert hij Delft. Hij is namelijk woedend dat hij lafhartig is vermoord en denkt dat de Spanjaarden nog steeds aan de macht zijn. ” Aan de deelnemers is het de taak om aan onze Willem laten zien dat het allemaal goed is gekomen in Nederland en dat zijn nazaten aan de macht zijn. Wij testten deze escaperoom zelf al eens uit.

  • Deze escaperoom duurt één uur
  • Geschikt voor 2 tot 8 personen, ook leuk voor kinderfeestjes!
  • Kosten liggen tussen de €109,- en €129,-, afhankelijk van de dag en hoeveelheid deelnemers

Meer over DelftEscape – Bagijnetoren en Oude Delft ontdekken?

DelftEscape – Bagijnetoren en Oude Delft entertainment

Oude Delft 205A, Delft

Bekijk meer:entertainment

The Freakshow

The Freakshow

Bij The Escape Challenge Delft vind je nóg een spannende opsluit-kamer: The Freakshow. Wie bang is voor clowns, moet hier vooral niet naar toe. In The Freakshow moeten jij en je vrienden ontsnappen uit een magisch, maar héél griezelig circus uit de vorige eeuw. Tralies, vervallen woonwagens, zeemeerminnen, leeuwen en vreemde kermisspellen… Weten jullie op tijd te ontsnappen voordat the freaks terugkomen?

  • Deze escaperoom duurt één uur
  • Geschikt voor 2 tot 6 personen, vanaf 16 jaar
  • Kosten liggen tussen de €119,- en €129,-, afhankelijk van de dag

 

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.