Advertentie wordt geladen…

Eropuit met de kinderen: dit is er de komende tijd te doen in Delft

Wil je de komende weken even weg met je kinderen, maar ben je intussen wel uitgekeken op de speeltuin? Dan is er genoeg te doen in Delft om de zinnen eens te verzetten. Bloei Delft zocht uit wat voor leuks er de komende twee weken op de agenda staat:

Advertentie wordt geladen…
Advertentie wordt geladen…

Los Lopend Wild XS

Foto: LoslopendWild via Theater de Veste

Je kunt zaterdagmiddag 25 maart met je kinderen naar een heus minifestival in Theater de Veste. Er zijn drie humoristische theaterstukken met de namen ‘Playstation’, ‘Kronkel’, en ‘Vlieg’. Na afloop is er de mogelijkheid om mee te doen aan een leuke breakdance- of theaterworkshop.

Wiewatwaar: Zaterdag 25 maart van 15.00 tot 16.00 uur. Voorafgaand aan de voorstelling is er een backstagetour van 13.35 tot 14:45 uur. Na afloop van de voorstelling is er een nagesprek met de spelers. Kosten zijn €13,50 (inclusief glas limonade) voor kinderen en €18,50 voor volwassenen

Bak je eigen eierkoek

Foto: Hoeve Biesland

Bakkerij Bronswijk is verhuisd naar Hoeve Biesland in Delfgauw en heet nu Bakkerij Hoeve Biesland. Bakker Jan laat graag de nieuwe bakkerij zien en organiseert daarom aanstaande zaterdag een open dag. Zo kun je zien waar Jan voortaan zijn brood bakt. Ook voor kinderen is het feest: zij mogen zelf een eierkoek bakken in de bakkerij!

Wiewatwaar: Zaterdag 25 maart van 11.00 tot 15.00 uur bij Hoeve Biesland aan de Bieslandseweg 1 in Delfgauw.

Test een muziekinstrument

Wil jouw kind misschien een muziekinstrument gaan bespelen? Dan kunnen ze woensdag 29 maart na schooltijd naar de Delftse Muziekbeurs om het eens uit te proberen. Kinderen en volwassenen zullen hier laten horen en zien hoe hun instrument klinkt.

Wiewatwaar: Woensdag 29 maart van 13.00 tot 15.00 uur bij Vrijeschool Widar aan De Meesterstraat 2.

Voorleescafé Lente

Voel je al de vlinders in je buik? En ruik je de geur van het gras? Zie je de bloemen al opkomen? En als je goed luistert hoor je dan de vogels fluiten? En doe je dit allemaal terwijl je huppelt? Dat komt omdat de lente er weer is! Woensdagochtend 29 maart viert Studio Springboon de lente tijdens het voorleescafé bij Groenrijk ’t Haantje met extra vrolijke verhaaltjes. Na het voorlezen kunnen je kinderen tegen een kleine vergoeding iets moois knutselen.

Wiewatwaar: Het voorlezen is van 10.00 tot 10.30 in het tuincafé van Groenrijk het Haantje, de toegang is gratis.

Scoor goedkope kinderkleding

Foto: Bengelbeurs

Op vrijdagavond 31 maart en zaterdagochtend 1 april kun je naar de Bengelbeurs! Je vindt hier tweedehands kinderkleding van maat 80 tot en met maat 164. Je zorgt met je aankopen ook nog eens voor een betere wereld: een groot deel van de opbrengst gaat naar een goed doel. Zorg dat je er op tijd bij bent, want het is vaak behoorlijk druk op de beurs. En neem een eigen shopper mee!

Wiewatwaar: Vrijdag 31 maart 2017 van 19:00 uur – 21:00 uur en zaterdag 1 april 2017 van 10:00 – 12:00 uur in de Immanuelkerk aan de Schoemakerstraat 1. Entree is gratis en je kunt betalen met je pinpas.

Op de foto met Buurman en Buurman


Even in de stemming komen…

Op zaterdag 1 april komen Buurman en Buurman een kijkje nemen in winkelcentrum De Hoven. Kom ze de hand schudden, ga met ze op de foto en geef ze een dikke knuffel! Tussendoor moeten Buurman en Buurman wel even uitrusten en iets drinken, dus het kan zijn dat je eventjes staat te wachten.

Wiewatwaar: Zaterdag 1 april om 14.00, 15.00 uur en 16.00 uur kan je met Buurman en Buurman op de foto. Neem je eigen telefoon of camera mee!

Koeien melken en lammetjes knuffelen

kindereboerderij buytendelftHet weekend van 1 en 2 april is het groot feest bij Stadsboerderij en Waterspeeltuin BuytenDelft. Op zaterdag kun je bijvoorbeeld koeien melken, lammetjes knuffelen, roofvogels bekijken en een bijenspeurtocht volgen. Op zondag kun je onder andere een ponyritje maken, schminken en een stormbaan parcours volgen. Ook is er op de zondag een theatervoorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar door Deepdeep. Kijk hier voor het hele programma.

Wiewatwaar: Op 1 en 2 april van 09.30 tot 17.00 uur. Entree is gratis, voor sommige activiteiten wordt een bijdrage gevraagd (neem contact geld mee!). Kaartjes voor de theatervoorstelling van 2 april kosten €5 per persoon en zijn vooraf te koop via de website van Deepdeep. De voorstelling vindt plaats om 10.30 uur, 12.00 uur, 13.30 uur en 15.00 uur.

Ontdek de circusartiest in jezelf

jongleren
Foto: Wikipedia

Schuilt er een circusartiest in jouw kind? Dan moet je zondag naar de circusspeelplaats van CircusKabel! Er zijn die middag verschillende workshops zoals jongleren, diabolo en fietsen op een eenwieler. Ook als je niet zo’n beste artiest blijkt te zijn, is het leuk: er zijn verspreid over de middag verschillende circusacts.

Wiewatwaar: Zondag 2 april van 12.00 tot 17.00 uur in Sporthal Buitenhof. De workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Voor kinderen vanaf 3 jaar is er een speelplek aanwezig. Kosten zijn €5 als je alleen komt, €8 voor een volwassene met kind en €10 voor een volwassene met twee kinderen.

Klassieke concerten voor kids

Juf Félice en Trio Krul organiseren weer drie prachtige klassieke mee-doe concerten in Delft! Voor kinderen van 0 tot 18 maanden spelen ze een sprookjesachtige babyconcert. Daarnaast spelen ze het kinderconcert ‘Boeffie Trommelt’ voor kinderen van 1 tot 6 jaar oud. Na het kinderconcert is er een Meet&Greet met de muzikanten en hun instrumenten.

Wiewatwaar: Zondag 2 april in het Rietveld Theater aan het Rietveld 49. Er zijn twee babyconcerten, van 09.45-10.15 uur en van 12.00-12.30 uur. Het kinderconcert vindt plaats van 10.30-11.15 uur. Kosten zijn €8,50 p.p. voor het babyconcert en €9,50 p.p. voor het kinderconcert. Reserveren vooraf kan via www.hoenu.nl, betalen gebeurd aan de deur (pinnen is niet mogelijk).

Met dank aan Bloei

Bloei DelftDit overzicht is gemaakt door Bloei Delft. Bloei is hét online platform voor (aanstaande) ouders uit Delft met kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar oud. Zoals we allemaal weten, vliegt de tijd voorbij als je zwanger bent of kinderen hebt. Bloei zorgt ervoor dat je niks hoeft te missen! Op Bloei vind je de leukste activiteiten, hotspots en diensten. Zo hoeft niet elke ouder het wiel op nieuw uit te vinden. Check ook de Bloei Agenda voor de meest actuele activiteiten en events voor ouders en kids in de regio.

Meer in deze categorie

Doen

Ga naar “Leuk voor de regenachtige vakantiedag: 7 x overdekte uitjes in de regio”

Leuk voor de regenachtige vakantiedag: 7 x overdekte uitjes in de regio

Ga naar “Dit moet je weten als je op vakantie gaat naar Delft”

Dit moet je weten als je op vakantie gaat naar Delft

Ga naar “Geheimpje: deze zaak in Delft heeft een verborgen terras”

Geheimpje: deze zaak in Delft heeft een verborgen terras

Aangeboden door Jans Delft

In onze gids

Ga naar “Garlic & Sambal”

Garlic & Sambal

 • Binnenwatersloot 27
 • Restaurants en horeca
 • 10:00 - 02:00

Nu geopend

Ga naar “John Rabbit”

John Rabbit

 • Markt 33
 • Cocktailbars
 • 11:00 - 01:00

Nu geopend

Ga naar “Tonkotsu Ramen NIKKOU”

Tonkotsu Ramen NIKKOU

 • Molslaan 16B
 • Restaurants en horeca
 • Gesloten

Nu gesloten

Aanbiedingen

Ga naar “Jaloezie Ravi Zwart 50mm € 29,50”

Jaloezie Ravi Zwart 50mm € 29,50

 • Kwantum
 • Geldig t/m 8 augustus 2021
Ga naar “Swiffer alle artikelen 40% korting”

Swiffer alle artikelen 40% korting

 • Blokker
 • Geldig t/m 8 augustus 2021
Ga naar “Bekijk de 100 meest populaire gordijnen gratis gemaakt, vanaf € 8,00”

Bekijk de 100 meest populaire gordijnen gratis gemaakt, vanaf € 8,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 8 augustus 2021
Ga naar “Rolgordijn Maaike Beige van € 23 voor € 20,70”

Rolgordijn Maaike Beige van € 23 voor € 20,70

 • Kwantum
 • Geldig t/m 8 augustus 2021
Ga naar “Pore Perfector € 12,99”

Pore Perfector € 12,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 8 augustus 2021

Vacatures

Ga naar “Redactiestagiair(e) bij indebuurt Delft”

Redactiestagiair(e) bij indebuurt Delft

 • Indebuurt
 • Stage

Topper

Ga naar “Technisch accountmanager”

Technisch accountmanager

 • VPInstruments
 • Fulltime/Parttime
Ga naar “Medewerker uitvoering informatiebeheer”

Medewerker uitvoering informatiebeheer

 • Gemeente Delft
 • Fulltime/Parttime
gemeente-delft
Ga naar “Medewerker Artikelbeheer”

Medewerker Artikelbeheer

 • Uw huis, Uw Wensen
 • Parttime
Ga naar “Horeca coureur”

Horeca coureur

 • Bleekemolens Race Planet Delft
 • Fulltime/Parttime
race planet delft

Agenda

Ga naar “Outletmarkt Delft voor de Helft”

Outletmarkt Delft voor de Helft

 • 25 september 2021
Ga naar “Bieslanddagen 2021”

Bieslanddagen 2021

 • 4 september 2021
BieslandDagen 2017
Ga naar “OWee 2021”

OWee 2021

 • 15 augustus 2021
owee 2019 datum
Ga naar “Intermezzo”

Intermezzo

 • 15 juli 2021
Ga naar “Zomeractiviteiten in De Papaver”

Zomeractiviteiten in De Papaver

 • 23 juli 2021