Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eropuit! 6 x horecagelegenheden om een fietstochtje naartoe te maken

Door Danique Beijer 20 juni 2020

Op mooie dagen kun je natuurlijk op één van de heerlijke terrasjes in de binnenstad neerploffen, maar het is ook lekker om een stukje te fietsen. Dus waarom zou je het niet combineren! Wij hebben een paar horecagelegenheden voor je uitgezocht om een fietstochtje heen te maken. Hier wil je echt eens met een ijskoud drankje neerploffen:

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Let op: door het coronavirus kan het bij sommige horecagelegenheden zijn dat je van te voren een reservering moet plaatsen. Het is handig om hier van te voren rekening mee te houden.

Café Du Midi

Café du Midi

Je kunt een etentje bij Café du Midi perfect combineren met een fietstochtje door de Delftse Hout en omgeving. Terwijl jij nog aan het eten bent, kunnen de kinderen de geitjes aaien en naar de dieren kijken. Je kunt hier terecht voor lunch, diner en maar natuurlijk ook voor een lekkere kop koffie met stuk taart. En op de kaart staan ook prima kindergerechten, zoals een hamburger met frietjes of een pasta Napolitana.


Meer over Café du Midi ontdekken?

Café du Midi koffiebars

Geopend10:00 - 23:00

Noordeindseweg 70, Delfgauw

Bekijk meer:koffiebars

Op Hodenpijl

op hodenpijl delftNog een restaurant dat ook erg leuk is om een fietstochtje heen te maken is Op Hodenpijl in Schipluiden. Neem vooral je kinderen mee. Die kunnen na hun soepje, tosti of pannenkoek lekker rondrennen in de grote tuin. Kan jij rustig genieten van één van de heerlijke biologische gerechten.


Meer over Op Hodenpijl ontdekken?

Op Hodenpijl biologische restaurants

Geopend10:00 - 20:30

Rijksstraatweg 20-22, Schipluiden

Bekijk meer:biologische restaurants

Brasserie Vlietzicht

vlietzicht
Foto: Uitzicht Brasserie Vlietzicht

Dit is een echt verbogen pareltje! Restaurant Vlietzicht ligt namelijk verscholen in de natuur tussen Rotterdam en Den Haag. Je hebt hier tijdens de lunch, brunch of diner genieten van het uitzicht op natuurgebied De Vlietlanden. En ook heel erg leuk: ’s zomers verhuren zij verschillen bootjes om mee door De Vlietlanden te varen.

Leidschendam

Uitzicht van het pleintje

Niet bang voor een stel vermoeide benen? Dan kun je ook doortrappen naar Leidschendam. Daar vind je namelijk een gezellig pleintje met verschillende horecagelegenheden waar je even kunt uitrusten met wat te drinken, een heerlijke lunch of een ijsje.

Knus

knus-delftOok Knus is perfect als je een rondje Delftse Hout hebt gefietst. Je kunt hier heerlijk neerploffen op het terras voor wat te eten en te drinken. De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin en het doolhof . En is het een zonnige dag en heb je nog zin om even te trappen? Dan kun je gezellig met zijn allen in een waterfiets het water op.


Meer over Knus Delft ontdekken?

Knus Delft cafés

Geopend10:00 - 17:00

Zavelpad 3, Delft

Bekijk meer:cafés

Het Raadhuis

Foto: Facebook Het Raadhuis

In Schipluiden vind je Het Raadhuis. Je kunt plaats nemen op het terras met uitzicht op de mooie dorpskerk. Houd jij van een lekker koud biertje op zijn tijd? Dan zit je hier goed! Of je fietst nog even door naar Den Hoorn. Daar zit namelijk het zusje: Brouwerij tHuis. Ook leuk om eens een bezoekje te brengen.

Lees meer:

Mirthe woont in één huis met 11 andere studenten: ‘Studie kost veel werk, dus we blijven bezig’

Het coronavirus houdt de wereld inmiddels alweer een aantal maanden in haar greep. De ervaring leert...
Chocolaterie De Lelie

Reminder: We geven 5 x een ijsbollenkaart van De Lelie weg

De zon schijnt en de temperatuur is aangenaam. Echt weer om een heerlijk ijsje te gaan halen. Doe me...

7 x koopwoningen in Delft onder de drie ton

Een koopwoning is duur. Nadat de hypotheek rond is, betaal je ook nog eens een klein fortuin aan de ...
Dashof

Gaaf! Zo ziet de Dashof in Tanthof er nu uit

We vertelden het al eerder: De Dashof in Tanthof heeft een renovatie ondergaan. Om het winkelcentrum...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.