Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Er komt een beroemde illusionist naar Delft en je kunt er gratis heen

Aangeboden door Winkelcentrum De Hoven 20 mei 2019

Pas maar op, want binnenkort houden je kinderen je constant voor de gek met de meest bizarre goocheltrucs. Van 18 mei tot en met 8 juni zijn het de magische weken in winkelcentrum De Hoven en dat betekent dat kinderen gratis goocheltrucs krijgen. Maar dat is niet het enige: de beroemde illusionist Winfried komt ook trucs uithalen! 

Winfried was zaterdag al in de Hoven

Tijdens de magische weken kun je drie weken lang sparen voor leuke goocheltrucs. Dit zijn trucs van goochelaar Winfried: hij geeft hiermee dus een aantal van zijn geheimen prijs! Je kunt in totaal zes trucs sparen en elke week zijn er twee nieuwe trucs in omloop. Je krijgt ze in handen door €25,- te besteden bij een modewinkel of €10,- bij één van de andere ondernemers uit het winkelcentrum. Tof! Naast dat je voor trucs kunt sparen, zijn er drie evenementen waar je naar toe kunt.

25 mei: Goocheltrucs door Winfried

Op zaterdag 25 mei wil je zéker naar winkelcentrum De Hoven, want dan is illusionist Winfried er! De hele dag is hij aanwezig en haalt hij trucs uit met bezoekers. Dat wil je beleven!

1 juni: Workshop goochelen

Zijn jouw kinderen in de afgelopen weken nog niet helemáál ontpopt tot volleerd goochelaar? Op zaterdag 1 juni is er een workshop goochelen. Tijdens deze workshop leren kinderen goochelen met huis-tuin-en-keuken voorwerpen als kaarten, luciferdoosjes, dobbelstenen en muntjes. Gaat het goed? Dan mogen ze hun net geleerde truc vertonen op een mini open podium. Winfried is ook van de partij: hij zal het open podium presenteren. En heb je nog wat hulp nodig bij je gespaarde goocheltrucs? Winfried helpt je verder!

8 juni: Spectaculaire illusieshow – GET READY!

Blok 8 juni maar vast in je agenda, want dan geeft Winfried twee keer de illusieshow – GET READY! Dit is een van de meest spectaculaire magic shows van dit moment. De show wordt gegeven in 71B, de gemeenschappelijke ruimte van De Hoven. Illusionist Winfried betrekt het publiek bij zijn trucs, dus bereid je maar vast voor. Aan het einde van elke show geeft hij trouwens tien complete goocheldozen weg, hoe vet is dat! Je moet wel even kaartjes (à €2,50) bestellen voor deze show: dat kan via de website van winkelcentrum De Hoven.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Winkelcentrum De Hoven. Meer over Winkelcentrum De Hoven ontdekken?

Winkelcentrum De Hoven winkelcentra

Geopend08:00 - 20:15

Troelstralaan 67, Delft

Bekijk meer:winkelcentra

adv.