Driegangendiner in een tipi-tent: vier derde kerstdag op de Schoemaker Plantage

Aangeboden door Schoemaker Plantage 6 december 2017

Die strakke das en iets te hoge hakken verruil je 27 december voor een warme trui en makkelijke schoenen. Tenminste, als je naar de Schoemaker Plantage gaat! Het is die dag ‘luie derde kerstdag’ op het terrein van de nieuwbouwwijk. Je kunt dan spelletjes spelen, wijntjes drinken en natuurlijk lekker eten.

Maar wees nu niet bang dat je ergens tussen de hijskranen en hopen zand van de nieuwbouwwijk belandt, hoor. Vanwege derde kerstdag wordt er een hele grote (verwarmde!) tipi-tent neergezet. Daar staan allemaal gezellige tafels met warme schapenvachtjes en er is fijne muziek. Er zijn genoeg spelletjes en sjoelbakken waar je je samen met vrienden, geliefde of gezin kunt vermaken.

Lekker eten

Naast dat je éven kunt uitpuffen van alle drukte van kerst, kan je hier ook lekker eten! Vanaf 18.00 uur zorgen de ondernemers van de Schoemaker Plantage voor een heerlijk maal. Zo gaat Voldaan Buitenkeuken allerlei gerechtjes voor je maken die bereid zijn op vuur en zorgt de Stadsplantage ook voor lekker eten én goede wijnen. In totaal krijg je voor €37,50 een lekker driegangendiner, voor kinderen tot twaalf jaar betaal je €15,-.

De hele middag relaxen

De tipitent is open vanaf 15.00 uur, dus je kunt de hele middag ontspannen in de tent. Warme trui aan en gaan! Reserveer wel even vooraf via [email protected] en zet jezelf op aanwezig in het Facebookevent om op de hoogte te blijven van alle ins en outs.

Schoemaker Plantage makelaars

Op aanvraag

Bakemastraat 97L, Delft

Bekijk meer:makelaars