Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit weekend zijn er leuke buurtfeestjes en -activiteiten in Delft

Door Martine Wooning Berkhuizen 23 september 2020

Het is fijn en handig als je je buren goed kent. Om je daarmee een handje te helpen wordt er zaterdag 26 september weer in heel Nederland Burendag georganiseerd. Sommige buurtjes knappen samen de bloemenperkjes op, andere buurten doen een pubquiz – als het maar gezellig is!

Dit jaar is Burendag wel net iets anders dan anders; houd voldoende afstand en vier het op een veilige manier. We vieren Burendag voor de deur!

In Delft doen een aantal straten en wijken mee aan Burendag 2020. Zo is er sport en spel in de Dr. Schaepmanstraat 25, wordt er op de Laan van Sion samen getuinierd en kun je een geveltuintje realiseren op de Westerstraat. Aan de Kortenhoeve is er een kinderspeeldag, kan je de straat opfleuren én aansluitend een popquiz. Dat is nog lang niet alles: in totaal worden er op ruim twintig plekken activiteiten gehouden. Wil je weten of er ook iets bij jou in de buurt is? Kijk dan op deze site. 

Tips van de burendag organisatie

Is er in jouw wijk nog geen initiatief gestart, maar lijkt het jullie wél leuk om op Burendag een coronaproof-activiteit te organiseren? Burendag heeft wat handige draaiboeken voor jullie opgesteld, om bijvoorbeeld een tuinierdag, buurtbingo of spelletjesmiddag te organiseren. Handig toch?

Online burendag Pubquiz

Is jouw buurt de slimste? Verzamel alle buurtjes en doe mee aan de Online Burendag Pubquiz en maak kans op leuke prijzen! Hier vind je alle informatie.

chocoladeworkshop de lelie delft

5 x hier koop je lekkere chocolade in Delft

Het is vandaag de internationale dag van de chocolade. De perfecte dag om ongegeneerd, onbeperkt en ...

Van zitconcert tot Open Monumentendag: dit is er te doen in september in Delft

De agenda was de afgelopen maanden behoorlijk leeg, maar zo langzamerhand is er weer steeds meer te ...

Fietstripje waard: deze dorpjes in de buurt van Delft horen bij de mooiste van Nederland

Natuurlijk gaat er niets boven Delft, maar ook buiten de stadsgrenzen kan het goed toeven zijn. Dat ...

Meer over

Doen

adv.