Dit weekend is er een vette vuurwerkshow vlakbij Delft

Door Iris Olsthoorn 19 december 2018

Het is altijd een magisch moment op oudejaarsavond: kijken naar de enorme hoeveelheden aan vuurwerk die klokslag 00.00 worden afgestoken. Zo’n moment zou je het liefst veel vaker dan één keer per jaar mee maken. Gelukkig kan dat! Want in Den Hoorn is er op zaterdag 22 december een show bij tuinbouwbedrijf Benfried.

Het tuinbouwbedrijf annex vuurwerkwinkel laat zaterdag zien wat ze allemaal in huis hebben voor verkoop. Bereid je voor op keiharde knallen en prachtige vuurpijlen die meters hoog de lucht inschieten. Je kunt het zo gek niet bedenken of Benfried schiet het deze avond omhoog. Je kan zaterdagavond dus gezellig gaan kijken bij het tuincentrum. Er komen ieder jaar behoorlijk wat mensen uit Den Hoorn, Delft en omgeving op af, dus het belooft een gezellige boel te worden. Vervolgens kan je dezelfde avond nog bestellen wat jij zelf wilt hebben om met oud en nieuw af te knallen (let op: je kan het dan pas 29, 30 of 31 december op gaan halen).

Geen zin om je huis uit te gaan? Vanwege de ligging van Benfried kunnen we het hoge vuurwerk in Delft ook goed zien: als je in Voordijkshoorn of Voorhof woont, kijk dan even naar het zuid-westen.

Wiewatwaar: Zaterdag 22 december om 19.00 uur, Hooipolderweg 1, Den Hoorn.

Meer over vuurwerk in Delft

vuurwerk regels

Je kunt dit jaar je eigen buurt vuurwerkvrij verklaren in Delft

Rotjes, duizendklappers en Romeinse kaarsen: de een houdt ervan, de anders blijft er het liefst zo v...
huisdier kat hond vuurwerk bang

7 tips voor als je hond of kat bang is voor vuurwerk

Dikke kans dat jouw kat of hond vuurwerk geen pretje vindt. Het is heel vervelend als jouw huisdier ...

Meer over

Doen

adv.