Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit weekend is er een festival in Delft met meer dan 100 optredens en activiteiten

Door Iris Olsthoorn 6 november 2019

Het festivalseizoen voorbij? In Delft niet hoor! Van 8 tot en met 10 november is het Knapsack Festival in Delft. Het is best een beetje moeilijk uit leggen wát dit festival precies inhoudt, want het heeft werkelijk van alles wat. Van film tot muziekoptreden, en van kidstour tot comedydiner. Kortom: voor ieder wat wils. 

Het Knapsack Festival duurt drie dagen, is grotendeels gratis en het is compleet nieuw. Zelf noemt de organisatie het een ‘crossing border festival’ en spreken ze niet over een festivalbezoek, maar over een festivalreis. Dat klopt ook wel, want er is muziek uit alle windstreken, er is theater, er zijn workshops en proeverijen.

Uit het programma

Goed: een kleine greep uit het programma. Bij het Postkantoor kun je op zaterdag voor €35,- aanschuiven voor een driegangen comedy diner. Drie gangen eten én drie gangen comedy. Ga je met kinderen op pad, dan moet je zeker STECK niet missen. Zowel op zaterdag als op zondag staan daar leuke kinderactiviteiten gepland zoals een kinderdisco. In dit artikel lees je daar meer over. 

Bij Hanno vertelt eigenaresse Kim Verhoeff in een gesprek met Willem Overgaag over haar reis in ‘Dagboek van een Reiziger’. Een jaar lang reisde zij met vriend Hugo rond de wereld (en nam allerlei leuke spullen voor Hanno mee). Bij De Delft treden op vrijdagavond zangeres Iris van der Made, pianist Bas Boon, bassist Stefan Flik en drummer Rob Kramer op met muziek van Joni Mitchell. Je lees het al: er is genoeg te doen. Deze vijf activiteiten zijn nog maar een klein deel van het programma, want in totaal zijn er ruim 100 (!) dingen te doen. Op deze site vind je het volledige programma.Wij zeggen: gaan dus!

Knapsack Festival 2019

He Bourgondiërs, liefhebbers en genieters pur sang... Knapperds! Tijd voor iets nieuws, toe aan iets...

Lees ook

Ho ho ho: er is deze winter een Santa Run door Delft

Woehoe, we krijgen weer een Santa Run in Delft! Op zondag 15 december vindt de derde editie plaats. ...

Binnenkort is er een tweedaagse kersteditie van Swan Market in Delft

Een béétje shopliefhebber is bekend met het fenomeen Swan Market. Leuk nieuws voor diegenen: de beke...

Meer over

Doen

adv.