Dit kun je doen in de herfstvakantie met kinderen in Delft

Aangeboden door Mint kids conceptstore 11 oktober 2018

Het is bijna herfstvakantie en dat betekent tijd om leuke dingen te doen met je kinderen. Gelukkig organiseert Mint Kids Conceptstore vanaf woensdag 24 oktober genoeg leuks! Je kunt hier altijd terecht voor een kop koffie, lunch, cadeautjes, kleding én er is heel veel plek voor de kinderen om te spelen. In de herfstvakantie komen deze toffe activiteiten daar nog eens bij: 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Woensdag

Koekjes bakken

Koekjes bakken is áltijd leuk. Kinderen vanaf drie jaar zijn woensdagochtend 24 oktober welkom om gezellig koekjes te komen bakken aan de grote tafel van Mint Kids Conceptstore. Deze ochtend is ook de kinderkapper aanwezig, handig als je kind nodig geknipt moet worden! Een afspraak maken kan via 0639590269.

Dromenvanger maken

Lekker knutselen! Dat kan tijdens de workshop dromenvanger maken op woensdagmiddag. Kinderen mogen meedoen vanaf zes jaar met aanwezigheid van een begeleider. Je kunt je hiervoor opgeven via [email protected].

Donderdag

Tegeltjes verven

Zorg dat je kinderen op donderdag 25 oktober niet hun mooiste kleren aantrekken, want dan mogen ze tegeltjes schilderen bij Mint Kids Conceptstore! In de ochtend gaan de verfschortjes aan en kunnen kids van drie tot vijf jaar zich van hun creatiefste kant laten zien. Hebben jij en je kinderen na het schilderen trek gekregen? Dan kun je blijven hangen, want je kunt ook heerlijk lunchen in het familiecafé. Er is een  kaart voor de kinderen, dus ook zij kunnen lekker eten.

Etagère maken

Donderdagmiddag gaan de oudere kids aan de slag met het maken van een echte etagère! Ze gaan ‘m maken van een dier met een schotel erbij. Hier geldt: is je kind jonger dan zes jaar? Kom dan zelf gezellig mee!

Vrijdag

mint kids conceptstore
Dit kan jouw uitzicht zijn, deze herfstvakantie!

Knutselen

De jongste kinderen zijn vrijdagochtend welkom om lekker te knutselen bij Mint Kids Conceptstore. Wat ze precies gaan maken is nog een verrassing, maar het heeft iets met de herfst te maken. In de tussentijd kun jij lekker bijkletsen met je vriend(in) en genieten van koffie met taart van Piece of Cake. Dat is nu al een topochtend!

Armbandjes maken

Een mooi armbandje knutselen, daar wordt ieder kind blij van. Vrijdagmiddag 26 oktober leren de kinderen hoe dat moet en natúúrlijk mogen ze zelf ook aan de slag. Deze activiteit is geschikt voor kinderen tussen vier en tien jaar. Is je kind jonger dan zes jaar? Zorg dan dat jij (of iemand anders) erbij is om hem of haar begeleiden. Na de workshop kun je hier meteen het weekend inluiden: de kinderen vermaken zich nog wel eventjes in één van de speelhoeken en jij kunt relaxen met een borrelhap en een glas wijn of bier.

Kinderfeestjes en verjaardagen

Bij Mint kan je niet alleen terecht voor activiteiten tijdens de vakantie. Je kunt er ook een kinderfeestje (doordeweeks) of verjaardag vieren (in het weekend). Daarbij is de ruimte achterin de zaak ook op vrijdag- en zaterdagavond af te huren voor recepties en feestjes. Door de industriële uitstraling van het pand is het daar uitermate geschikt voor! Wil je meer informatie? Stuur dan even een mail naar [email protected].

En o ja: vanaf 1 november is Mint Kids Conceptstore op proef ook op maandag open! Van 09.00 tot 13.00 uur kun je hier lekker komen koffie drinken, bijkletsen. Intussen hebben je kids héél veel ruimte om lekker te spelen en kunnen ze iets lekkers eten van de speciale kaart voor kinderen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Mint kids conceptstore. Meer over Mint kids conceptstore ontdekken?

Mint kids conceptstore conceptstores

Nu open09:00 - 17:00

Voldersgracht 12, Delft

Bekijk meer:conceptstores
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.