Dit is waarom je naar het nazomerfeest bij Schoemaker Plantage wil

Aangeboden door Schoemaker Plantage 10 september 2018

Heb je nog geen plannen voor aanstaande zondag? Mooi! Trommel dan je kinderen op en neem ze tussen 12.00 en 18.00 uur mee naar Schoemaker Plantage. Tijdens het nazomerfeest is er voor hen én voor jou heel veel te beleven.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Theetuin & Kampvuur

Rik Vuur heeft een bijzonder verhaal. Op zijn zeventiende besluit hij van huis weg te lopen en de wijde wereld in te trekken. Hij reist van kampvuur naar kampvuur en vertelt intussen bijzondere verhalen. Terug in Nederland deelt hij zijn (reis)verhalen met ons. Zondag doet hij dit in de Schoemaker Plantage: aan het begin van de middag kun je naar hem luisteren in de theetuin en later op de dag staat hij bij het kampvuur.

Locatie en tijd

Theetuin: 12.15 uur | 13.45 uur

Kampvuur: 15.15 uur | 16.45 uur

Mini Theater

De kids kunnen genieten van een mini theater. Het theaterstuk gaat over Tycho die werkt in een speelgoedwinkel. Maar er is iets geks met hem aan de hand. De laatste tijd is hij jaloers en wil de ingepakte cadeautjes niet meer aan de klanten geven. Hij heeft de Hebberitus! Een bijzondere tovenaars-pop weet raad en stuurt hem op reis om het enige cadeau te vinden waar iedereen blij van wordt… Gaat Tycho vinden wat hij zoekt?

Locatie en tijd

Mini theater: 13.00 uur | 14.30 uur | 16.00 uur

Kids Terras

Je eigen knuffel ontwerp je natuurlijk het liefst zelf! Kom naar de vrolijke Atelier Zeven bus en maak jouw leukste, vreemdste, zachtste en origineelste knuffel. Natuurlijk versier je je knuffel met leuke lintjes, knopen en ander leuks.

Locatie en tijd

Kids terras: 13.00 uur – 17.00 uur

Schoemakerloods

Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen en huizen in Schoemaker Plantage? Volg dan een rondleiding door het gebied en langs de bouwplaats. Tijdens de rondleidingen om 13.00 of 15.00 uur vertellen we je graag meer over de buurt. We verzamelen om 12.50 en 14.50 uur bij de Schoemakerloods en de rondleidingen duren ongeveer een uur. Vergeet je niet om stevige schoenen aan te trekken?

Locatie en tijd

Schoemakerloods: 13.00 uur | 15.00 uur

Mediterraan terras

Op het mediterraan terras staat de flamencogroep Primos del Norte. De groep bestaat uit zangeres Erminia Fernández Córdoba, gitarist Arturo Ramón en percussionist Udo Demandt. Hun uitvoeringen worden niet alleen gekenmerkt door subtiele muziek en een explosief ritme, maar ook door de mooie stem van Ermina.

Locatie en tijd

Mediterraan terras: 15.15 uur | 16.45 uur

Tuin terras

Maurice van Hoek ontvluchtte in 2015 zijn studie om in de Verenigde Staten te gaan reizen. Tijdens deze reis komt hij erachter dat countrymuziek zijn leven is. Hij begint met het schrijven van persoonlijke liedjes over zijn avonturen en emoties. Dit najaar brengt hij drie singles uit die zijn nieuwe record aankondigen en zondag kun je naar zijn muziek luisteren op het tuin terras van de Schoemaker Plantage!

Locatie en tijd

Tuin terras: 14.30 uur | 16.00 uur | 17.30 uur

Eten en drinken

Bij een goed feestje hoort ook lekker eten en drinken. Dat kan bij De StadsPlantage en Voldaan Buitenkeuken. De StadsPlantage is vanaf 11.00 uur open voor koffie met gebak, lunch en high-tea. Daarnaast kun je hier tot 22.00 uur terecht voor een heerlijk diner met flamenco optreden van Primos del Norte. Bij Voldaan Buitenkeuken kan je vanaf 12.00 uur terecht voor een gezonde lunch, een borrelplank of heerlijk diner. Zij serveren hier puur, gezond en lekker eten met de BBQ in de hoofdrol.

Meer weten over dit supertoffe feest en alle deelnemers? Check dan even de site van de Schoemaker Plantage. 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Schoemaker Plantage Meer over Schoemaker Plantage ontdekken?

Schoemaker Plantage makelaars

Op aanvraag

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Bakemastraat 97L, Delft

Bekijk meer:makelaars
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.