Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is het leukste café om St. Patrick’s Day te vieren in Delft

Aangeboden door Tierney’s Irish Pub Delft 8 maart 2019

Als je van een goed feestje en Guinness houdt, moet je in het weekend van 17 maart zéker weten naar Tierney’s Irish Pub gaan. Het is dan St. Patrick’s Day en waar kun je dat nu beter vieren dan in een Ierse pub? We vertellen wat er te doen is dit weekend.

In Delft zijn er helaas geen grote optochten zoals in New York of Dublin, maar goed feesten kun je hier wel. “Officieel is St. Patrick’s Day op 17 maart, maar we vieren het hele weekend feest”, vertelt barman PJ. “Vrijdag is er vanaf 22.00 uur live muziek van de Ierse band Old Bohemia.”

Zaterdag kun je in je mooiste groene outfit hét rugby toernooi van het jaar kijken: de Six Nations. “Daarnaast zorgt de band Monty Pagan voor lekkere muziek waar je volop mee kunt zingen.” Het feest gaat zondag vrolijk door. Ian Dee zorgt voor live muziek en natuurlijk kun je ook sport kijken: dan is de finale van het Hurling & Football all Ireland senior club Championship.

Geniet van Iers eten

Tijdens alle feestvreugde staat de Guinness  tap open en natuurlijk staat ook de kok niet stil. Hij weet als geen ander hoe je typisch Ierse gerechten als fish ’n chips, cottage pie en Irish beef & Guinness stew maakt. En heb je het de vorige avond iets te bont gemaakt? Dan kun je je de kater te lijf gaan met een stevig Iers ontbijt. Lekker!

Tierney’s Irish Pub is tijdens het St. Patrick’s weekend open tussen 12.00 en 02.00 uur, zorg dat je erbij bent!


Meer over Tierney’s Irish Pub Delft ontdekken?

Tierney’s Irish Pub Delft restaurants en horeca

Geopend12:00 - 01:00

Kromstraat 29, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.