Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is er te doen in het weekend van 26 tot en met 28 juni in Delft

Door Iris Olsthoorn 26 juni 2020

Het is weer (bijna) weekend! Zo langzamerhand is er steeds meer te doen in Delft. We zetten een aantal suggesties voor je op een rij voor het weekend van 26 tot en met 28 juni. 

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Kids de hort op

Posted by Kids de hort op on Wednesday, 10 June 2020

‘Kids de hort op’ organiseert dit weekend een nieuwe dag vol pret voor kinderen. Laat de crea-bea in je los, sla de bal het veld uit en ren een home-run en bak een brood waar Jamie Oliver een 10 voor zou geven! Kinderen kunnen t-shirts verven tijdens een tie-dye workshop, brood bakken en hun energie kwijt tijdens het honk- en softballen. Er is ook een zeepbaan! Kids de hort op is voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar en deelname kost €20,-. Opgeven doe je via deze link, daar vind je ook meer info over deze middag.

Live optredens op het Brouwplein

Leuk nieuws: vanaf nu kun je iedere zondag genieten van live muziek op het Brouwplein bij Café de Oude Jan en Delfts Brouwhuis. Mick Stender bijt deze eerste zondagmiddag de spits af met een akoestische set. Deze 22-jarige singer-songwriter is een ambitieuze muzikant die zijn eigen songs schrijft in de stijl Americana, Rock ’n Roll. Hij is geïnspireerd door muzikanten als Elvis Presley, Johnny Cash en Danny Vera. Hij neemt je mee terug in de tijd, maar stopt de Rock n’ Roll wel in een fris jasje. Het optreden begint om 15.00 uur. Na zijn optreden gaat hij rond met de pet.

Yes, het mag! We hebben toestemming gekregen van de Gemeente Delft om muzikanten akoestisch te laten spelen op het…

Posted by Delfts Brouwhuis on Thursday, 25 June 2020

 pAul frAnk treedt op in de Kurk

Ook in Eet- en Proeflokaal de Kurk is dit weekend muzikaal vermaak te vinden. De Delftse band pAul frAnk treedt daar met een akoestische set op in de binnentuin. Jij geniet ondertussen van onze heerlijke open wijnen en luxe borrelplanken. Wel even reserveren! Hier vind je meer info.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.