Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is één van de gezelligste kerstmarkten van Delft

Aangeboden door Ondernemersvereniging Vrijenban Wippolder 29 november 2019

Een kerstboom, warme chocolademelk, lichtjes… Oh, wat hebben wij zin in de gezellige decembermaand. Woensdag 11 december kom je helemaal in de kerstsfeer tijdens de kerstmarkt op het terrein achter Hampshire Hotel- Delft Centre.

De kerstmarkt Lichtpuntjes Vrijenban Wippolder ádemt kerst. Als je aankomt, zie je tientallen kraampjes. Daar tussendoor loopt de kerstman en op de achtergrond hoor je gezellige kerstmuziek. Met een beetje geluk loop je een kerstelf tegen het lijf en krijg je een gratis zakje popcorn of een suikerspin. Verder staan er kraampjes in Dickens-stijl waar je kinderen Oud-Hollandse spelletjes kunnen spelen. Heb je trek gekregen? Haal dan een kom dampende erwtensoep, poffertjes of flammküchen.

Dit staat er op de kerstmarkt

Op de kerstmarkt vind je heel veel leuke cadeautjes. Denk aan pakketjes met koffie en thee, kaarsen en kerstdecoratie. Daarnaast staan er Delftenaren met zelfgemaakte producten. Op deze kraampjes vind je bijvoorbeeld handgemaakte kerstkaarten, zelfgemaakte sieraden en gehaakte sjaals. Zo’n persoonlijk cadeautje is toch nét wat leuker.

Laat een kerstfoto maken van jouw kinderen!

Neem je kinderen mee

Zorg dat je je kinderen meeneemt, want voor hen is er heel veel te doen. Zo is er een levensgrote opblaasbare winterse sleebaan, een kerstman die stiekem cadeautjes uitdeelt, een springkussen en een ballonkunstenaar. In de lobby van Hampshire Hotel- Delft Centre staat een kerstdecor waar je op de foto kunt met jouw gezin. Superleuk om te gebruiken als kerstkaart! En als je dan toch binnen bent: je kinderen kunnen zich hier ook laten schminken, terwijl jij nipt aan een glühweintje.

Jij hoeft alleen maar te genieten

Denk je nu: al die activiteiten zijn vast hartstikke duur? Nee hoor! De kerstmarkt wordt georganiseerd door ondernemersvereniging Vrijenban Wippolder. Zij betalen de kosten: jij hoeft alleen nog maar te genieten.

Praktische informatie

De kerstmarkt Lichtpuntjes Vrijenban Wippolder is van 14.00 tot 20.00 uur bij Hampshire Hotel Delft- Centre, Koepoortplaats 3. Parkeren kan in de Marktgarage, recht tegenover het hotel. Wil je op de hoogte blijven van alles wat er te doen is tijdens de kerstmarkt? Zet jezelf dan even op ‘aanwezig’ in het Facebook-event!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Ondernemersvereniging Vrijenban Wippolder. Meer over Ondernemersvereniging Vrijenban Wippolder ontdekken?

Ondernemersvereniging Vrijenban Wippolder

Floresstraat 4, Delft

adv.