Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is een topplek om te luisteren naar live-muziek (en zelf spelen kan ook!)

Aangeboden door Hampshire Hotel – Delft Centre 18 oktober 2019

Of je nu graag naar muziek luistert of zelf een instrument speelt: in beide gevallen is Hampshire Hotel Delft- Centre de plek waar je naar toe wilt. Waarom? We vertellen het!

Wie wel eens bij het hotel aan de Koepoortplaats is geweest, weet: alles draait hier om muziek. Elke kamer heeft een muzikaal thema en voor de gangen is er zelfs behang gemaakt van oude concertkaartjes. In de lobby is het pas écht feest: hier staat een plug ’n play. Wat dat inhoudt? “We hebben een podium met daarop heel veel muziekinstrumenten, zoals een piano, gitaar en drumstel. Je mag gewoon een instrument pakken en gaan spelen”, vertelt Janine van Hampshire Hotel Delft- Centre. “Wie weet komt er een andere gast bij die óók graag muziek maakt en kunnen jullie samen spelen. Dat kan bij ons gewoon!”

restaurant swing hampshire hotel delft centre (5)
In het restaurant zie je het thema muziek ook terug

Opreden met je band

Heb je een bandje en zou je het leuk vinden om eens op te treden? Ook dan ben je welkom. “We moeten natuurlijk wel kijken of het in de programmering past, maar we willen graag zoveel mogelijk mensen een kans geven”, vertelt Janine.

Kom luisteren naar live-muziek

Ook als je geen instrument speelt, kun je naar Hampshire Hotel- Delft Centre komen. “Er is regelmatig live-muziek in het hotel. Zo zijn we zondag 10 november één van de locaties van Knapsack Festival. De band Tuinfeest treedt dan bij ons op.” Op de hoogte blijven van de optredens bij het hotel? Hou dan Facebook in de gaten. Enneh: de entree is altijd gratis!

Benieuwd hoe het eraan toe gaat bij het hotel? Bekijk hieronder een video van een optreden van de band Perfect Sundays!


Meer over Hampshire Hotel – Delft Centre ontdekken?

Hampshire Hotel – Delft Centre hotels

GeopendHele dag

Koepoortplaats 3, Delft

Bekijk meer:hotels

adv.