Uitgaan met kerst: dit te gekke feestje wil je niet missen

Aangeboden door Area 015 4 december 2018

De kerstdagen zijn reuze gezellig hoor, maar soms kun je even een break gebruiken van je schoonfamilie. Gelukkig kun je op 24 en 25 december helemaal los gaan in Delft, want cocktailbar Area015 geeft een te gekke kerstfuif!

Aangezien een witte kerst al een tijdje niet meer voorkomt, transformeert Area015 deze dagen in een Pink Winter Wonderland. Zoals je van de cocktailbar gewend bent, wordt het thema héél ver doorgevoerd: van roze drankjes (Trojka Pink) tot héél veel roze ‘sneeuw’. Ook de dresscode van deze avonden zijn – je raadt het al – pink!

Maximale kerstsfeer

Verder kom je helemaal in de kerstsfeer met speciale christmas shots en cocktails, kun je sneeuwengels maken op de besneeuwde bar én een deuntje karaoke zingen op alle bekende kersthits. Als dat geen fantastische kerst wordt…

Win een prijs

De moeite voor het zingen van prachtige nummers en uitzoeken van je outfit wordt ook nog eens beloond. Er worden beide avonden prijzen uitgereikt voor de beste zanger(es) en voor de persoon met de mooiste outfit!

Iedereen is welkom

Dus heb je je familie wel lang genoeg gezien? App je vrienden en kom als een speer naar de bar. Neem je je familie liever mee? Kan gewoon. Bij Area015 is iedereen welkom: jong, oud, dik, dun, zwart, wit of… pink!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Area 015 Meer over Area 015 ontdekken?

Area 015 bars

Vandaag gesloten

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Burgwal 22, Delft

Bekijk meer:bars

adv.