Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier in Delft kun je discobowlen met je kinderfeestje

Aangeboden door Gasterij ’t Karrewiel 2 juli 2019

Als een van je kinderen binnenkort jarig is, hoeven we je er vást niet aan te herinneren dat daar een kinderfeestje bij hoort. Geen flauw idee wat je dit jaar moet doen? Maak het makkelijk voor jezelf en neem de hele groep mee uit discobowlen bij Gasterij ’t Karrewiel. Hier wordt het hele feestje voor je geregeld en de kinderen hebben geheid de tijd van hun leven.

gasterij t karrewielDiscobowlen bij Gasterij ’t Karrewiel is écht een feestje. Zo krijgen ze bij elke strike een lolly en mogen ze zelf hun favoriete nummers aanvragen. Op woensdagmiddag is er zelfs een DJ! Discobowlen is trouwens ook leuk voor kinderen die nog niet zo goed zijn: per speler kunnen de bumpers omhoog en omlaag.

Schminken, gamen, knutselen

Het bowlen duurt een uur. Daarvoor of daarna worden de kinderen geschminkt en mogen ze hun gang gaan in de Spelerij. Hier kunnen ze gamen, zich verkleden, films kijken of knutselen.

t karrewiel delftWat zijn de mogelijkheden?

Een kinderfeestje organiseren bij ’t Karrewiel is een fluitje van een cent, want je kunt kiezen uit drie kant-en-klare arrangementen. Dit zijn ze:

  • Discofeest (€7,95 per kind): de kinderen mogen één uur discobowlen, kunnen zich laten schminken en krijgen een glas ranja. Na afloop krijgen ze een ijsje.
  • Frietjesfeest (€12,75 per kind): de kinderen mogen één uur discobowlen en kunnen zich laten schminken. Ze krijgen een glas ranja, frietjes, mayonaise, een snack en een ijsje als toetje.
  • Pizzafeest (€14,95 per kind): de kinderen mogen één uur discobowlen en kunnen zich laten schminken. Ze mogen voor of na het bowlen zelf mini-pizzaatjes bakken met diverse soorten beleg en krijgen een ijsje als toetje.

Wil je het feest nóg leuker maken? Voor €8,50 begin je het partijtje goed met een feestcake, slagroom en versiersels. Heb je geen zin in onverwachte kosten achteraf? Voor €2,- per kind krijg je tijdens het hele feestje onbeperkt ranja. En o ja, een feestje is natuurlijk niet compleet zonder vrolijke hoedjes, bekers, servetten, bordjes en meer. Voor €0,85 per kind ben je verzekerd van een feestpakket.

Reserveren

Je kunt elke dag van de week een kinderfeestje vieren bij Gasterij ’t Karrewiel. Reserveren kan door te bellen naar 015 2136876 of mail naar [email protected]. Hier vind je meer informatie over de kinderfeestjes. Hou er trouwens rekening mee dat de zaak vanwege zomervakantie dicht is tussen 29 juli en 12 augustus.


Meer over Gasterij ’t Karrewiel ontdekken?

Gasterij ’t Karrewiel restaurants en horeca

Gesloten16:00 - 00:00

Paardenmarkt 74, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.