Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze 5 dingen doe je helemaal gratis in de herfstvakantie

Door Ilse Zoutewelle 18 oktober 2017

Het zwembad, theater of de bioscoop: stuk voor stuk uitjes waar je (zonder dat je het door hebt) een vermogen aan kwijt bent. Deze herfstvakantie even geen zin om geld uit te geven? Ga dan lekker op pad met de kinderen zónder een cent uit te geven. Dit kan je doen in Delft:

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Gratis speurtocht

Hema Delft Centrum

Nog wat dingen nodig bij Hema? Neem je kinderen mee, want tot 5 november kunnen ze hier een gratis speurtocht doen. Het idee is simpel: zoek acht ballonstickers met elk een letter. Heb je het woord gevonden, dan kan je een beloning ophalen bij de klantenservice.


Meer over Hema Delft Centrum ontdekken?

Hema Delft Centrum supermarkten

Gesloten12:00 - 17:00

Molslaan 33, Delft

Bekijk meer:supermarkten

Naar de speeltuin

speeltuin de bras
Foto: Speeltuin de Bras

Er zijn talloze grote en kleine speeltuinen in Delft waar je gratis en voor niets naar toe kunt, zoals Speeltuin de Bras, speeltuin Westerhonk en BuytenDelft. Let wel op: veel speeltuinen hebben nu het herfst is andere openingstijden of zijn alleen open met mooi weer. Kijk hier voor vijf leuke speeltuinen in Delft waar je heen kunt. 


Meer over Speeltuin de Bras ontdekken?

Speeltuin de Bras indoor speeltuinen

Vandaag gesloten

Kingstonstraat 1, Delft

Bekijk meer:indoor speeltuinen

De Delftse Maakweken

Tot zaterdag 21 oktober zijn er de Delftse Maakweken in Poptahof! Deze week staat in het teken van het Griekse verhaal van de koning en strijder Odysseus. Elke middag zijn er gratis workshops voor kinderen van alle leeftijden. Zo kan je kind mee helpen met het maken van het paard van Troje, een workshop Bucket drum volgen of circuskunsten oefenen.

Kinderen kunnen elke middag terecht van 13.30 tot 16.30 uur in de Tent in Poptapark aan het Pad van Troje. Deelname aan activiteiten is gratis. Check www.maakweken.nl voor het complete programma.

Gratis rondleiding bij Delft Pottery

delft pottery de delftse pauw
Foto: de Delftse Pauw

Dat het herfstvakantie is, hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je kinderen niks leren. Neem ze daarom mee naar de Delftse Pauw! In deze fabriek van Delfts blauw kan je zonder je portemonnee te trekken een rondleiding krijgen.


Meer over De Delftse Pauw / Delft Pottery ontdekken?

De Delftse Pauw / Delft Pottery bezienswaardigheden

Gesloten09:00 - 16:30

Delftweg 133, Delft

Bekijk meer:bezienswaardigheden

Boekjes lezen bij DOK

spelen in DOK Delft
Spelen in DOK Delft

Goed, je moet je niet laten verleiden tot de aankoop van een lekker stuk taart voor jou en de kinderen. Maar als je die kunt weerstaan, heb je een heel leuk gratis middagje uit! En terwijl je kinderen zich vermaken, kan jij mooi een tijdschrift lezen.


Meer over OPEN Delft ontdekken?

OPEN Delft bibliotheken

Vandaag gesloten

Vesteplein 100, Delft

Bekijk meer:bibliotheken
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.