5 x nieuwe dingen die je kunt leren bij De VAK

Aangeboden door De VAK Delft, centrum voor de kunsten 8 januari 2018

Wil jij dit jaar iets nieuws leren, maar heb je geen zin om meteen een jaar aan een cursus vast te zitten? Goed nieuws: bij De VAK starten in januari een aantal spiksplinternieuwe korte cursussen. We hebben de leukste voor je verzameld. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Zumba met het gezin

Met de cursus ‘family Zumba’ sla je meteen twee vliegen in één klap: je werkt aan je conditie én brengt tijd door met je kinderen. Iedere zaterdagochtend ga je heel veel plezier beleven met je kinderen, want je danst samen pasjes van onder meer merengue, salsa en hip-hop. Hier hoort natuurlijk ook de zonnige muziek bij. Lol gegarandeerd!

De cursus bestaat uit tien lessen en start 13 januari en 7 april.

Meer informatie of inschrijven? Dat kan hier.

De VAK Delft, centrum voor de kunsten muziek

Nu open09:00 - 22:00

Westvest 9, Delft

Bekijk meer:muziek

Zo maak je zelf een film

Of je nu een vlog wil starten, anderen wil leren een taart te bakken of een spannende thriller wil maken: tijdens de basiscursus ‘Film voor volwassenen’ leer je hoe het moet. Docente Marieke Thiescheffer (cameravrouw en regie-assistente bij de Nederlandse Omroepen) leert je in de cursus hoe je zelf een film maakt. Tijdens de cursus leer je welke typen films er zijn en kan je je eigen film opnemen en monteren.

O ja, deze cursus is er ook speciaal voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar.

Start januari: 9, 16, 23, 30 januari en 6 februari 2018

Start maart: 13, 20, 27 maart, 3 en 10 april 2018

Meer informatie of inschrijven? Dat kan hier.

Qi Gong try out

Vind jij het prettig om je lichaam, ademhaling en geest te trainen, maar wil je eens iets anders proberen dan yoga? Qi Gong is de Chinese variant van yoga en héél leuk om eens te doen. Tijdens deze cursus van vier lessen leer je weer bewust te worden van je lichaam, houding en ademhaling. Docent Natasja Roodbergen vertelt: “Tijdens de Qi Gong lessen besteed ik veel aandacht aan de ademhaling. De bewegingen vormen een geheel met de adem en worden langzaam en bewust uitgevoerd. Zo versterk je diepgaand je lichaam en je geest.”

De cursus bestaat uit vier lessen en start dinsdag 16 januari om 09.30 uur of donderdag 18 januari om 16.30 uur.

Meer informatie of inschrijven? Dat kan hier.

Creatief schrijven in het Engels

Werken aan je Engels én creatief leren schrijven: je doet het allebei tijdens de cursus creative writing. In deze cursus leer je van journalist en schrijver Astrid Burchardt hoe je van iets kleins al een mooi verhaal maakt. Let op: de volledige cursus is in het Engels, dus je moet wel een basiskennis hebben van de Engelse taal.

De cursus bestaat uit vijf lessen en start 23 januari of 6 februari.

Meer informatie of inschrijven? Dat kan hier.

Anders luisteren naar muziek

Van het ene liedje word je verdrietig en het andere zorgt ervoor dat je meteen blij wordt. Hoe zit dat? Docent Brechtje Roos leert je er alles over tijdens de cursus Nieuwe Kijk op Muziek. Je leert nóg meer genieten van muziek en verbreed je muziekkennis. Zelfs zonder muzikale achtergrond!

De cursus bestaat uit vijf lessen en start 24 januari.

Meer informatie of inschrijven? Dat kan hier.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.