Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze locatie van Knapsack Festival is superleuk

Aangeboden door STECK 29 oktober 2019

Je hebt het misschien al gehoord: binnenkort is er een nieuw festival in Delft. Tijdens Knapsack Festival wordt je verrast door muzikale talenten, ontdek je prachtige kunst en kun je toffe workshops volgen. Er zijn meer dan honderd acts op dertig locaties in drie dagen. Er is één locatie die je niet wilt overslaan: STECK! Het hele weekend wordt hier supergezellig.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Vrijdag

knapsack festival
Bjarke Ramsing

Knapsack Festival start vrijdagavond om 21.00 uur bij STECK met het optreden van Bjarke Ramsing. Zijn muziekstijl is een combinatie van folk, blues en roots. Echt een optreden om van te genieten! Om 22.15 uur staat de volgende artiest op het plankier: Mauger. Hij brengt Indiepop zonder franjes met sublieme melodieën. Heb je zin in een feestje? Blijf dan hangen tot 00.30 uur, want dan zorgt DJ Polyesta voor een extatische party. Haar muziek komt uit de hele wereld: het gaat van Oriental House tot Afrotronic. Als je om 03.30 uur nog wat energie overhebt (en vooruit, je bent er toch), feest je lekker door met de deuntjes van Petrol Molotov. Hij is vaste gast op underground party’s in heel Europa en zorgt ervoor dat je lekker verder kunt dansen.


Meer over STECK ontdekken?

STECK cafés

Gesloten16:30 - 01:00

Kromstraat 25, Delft

Bekijk meer:cafés

Zaterdag

Heb je lekker uitgeslapen? Ga tussen 14.00 en 17.00 uur weer naar STECK, want dan zorgt de Mobile Modular Synth voor super experimentele geluiden. Op Lowlands was het apparaat al razend populair en nu kun jij hem ontdekken in Delft. Als je kinderen hebt, kun je ze zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur meenemen naar de silent kidsdisco. Ze kunnen hun dansmoves showen tijdens de danswedstrijd en de mooiste bellen blazen tijdens de bellenblaaswedstrijd. Let op: de silent disco is onderdeel van de Kidstour. Je kunt dan met één kaartje naar verschillende activiteiten voor kinderen. ’s Avonds kun je vanaf 21.00 uur luisteren naar de rafelige gitaarpop van Litzberg. Alweer eentje om niet te missen!

Zondag

Zondag hebben kinderen alle ruimte om los te gaan tijdens de tweede editie van de silent kidsdisco. Tussen 14.00 en 17.00 uur zijn je kinderen welkom om los te gaan op de dansvloer!

Goed, je merkt het al: je wilt Knapsack Festival bij STECK niet missen. Tickets voor de optredens scoor je hier.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.