Deze superleuke dingen kun je dit weekend doen in Delft

Door Michiel de Haan 20 juli 2018

De zomervakantie is begonnen! Ben jij dit weekend toch (nog) in Delft? Niet getreurd, er is genoeg te doen. Wij hebben vijf leuke activiteiten voor het weekend van 20 tot 22 juli voor je verzameld.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Zaak Vol Smaak Festival

Foodtrucks food festival
Archief ANP

Ben jij altijd al benieuwd geweest naar de gerechten die studenten maken? Dan kun je zondag terecht op het ‘Zaak vol Smaak Festival’. Dit festival wordt georganiseerd door het Delftsche Studenten Corps, oftewel ‘De zaak’. Ter gelegenheid van het Lustrum is het festival dit jaar op het lustrumterrein aan de Tanthofdreef. Naast studentenmaaltijden zijn er food trucks en om het feest compleet te maken is er muziek!

Wiewatwaar: Zondag 22 juli van 12.00 tot 23.00 uur, Tanthofdreef 3. Alle Delftenaren zijn welkom. Een kaartje kost €11, 09 en kun je hier bestellen. Leden van DSC mogen trouwens allemaal een introducee meenemen, dus misschien kan je je buurman lief aankijken!

Foodtrucks food festival

Smullen maar: dit weekend is foodfestival Zaak Vol Smaak in Tanthof

Altijd al benieuwd geweest naar de gerechten die studenten maken? Dan kun je zondag 22 juli terecht ...

Latin dansen op het Doelenplein

jazz delft 2017
Foto: Dansschool Wesseling

Heb jij zin om een lekker avondje te dansen? Dit weekend kan het op het Doelenplein. Ter gelegenheid van de Doelenplein zomerweken organiseert Dansschool Wesseling twee gratis dansworkshops. Op vrijdag kun je losgaan met Zouk, een populaire dans van de Franse Antillen. Op zaterdag kun je Salsa leren. Naast de workshop kun je ook lekker zelf dansen op de muziek van een dj. Alle ingrediënten dus voor een gezellige zomeravond.

Wiewatwaar: Vrijdag 20 en zaterdag 21 juli van 20.00 tot 23.00 op het Doelenplein.

Dansschool Wesseling dansscholen

Nu gesloten18:00 - 22:45

Buitenwatersloot 327, Delft

Bekijk meer:dansscholen

Indo Rock Festival

Indo Rock
Foto: Facebook Indo Rock Festival

Kom zondagmiddag heerlijk swingen op het Heilige Geestkerkhof tijdens het Indo Rock Festival. Dit evenement wordt elk jaar georganiseerd door Café de Oude Jan. De middag begint met The Eastern Aces. Deze heren zijn al wat ouder, maar ze laten je lekker swingen met de beste covers. Daarna volgt zangeres Ester Latama die je zal vermaken met covers van de leukste hits. Om de middag compleet te maken, zijn er lekker Indonesische hapjes van Toko Tuti. Kom je ook?

Wiewatwaar: Zondag 22 juli van 15.00 tot 19.00 op het Heilige Geestekerkhof. De toegang is helemaal gratis.

Café de Oude Jan cafés

Nu gesloten10:00 - 05:00

Heilige Geestkerkhof 4, Delft

Bekijk meer:cafés

Gratis concert van het WCEA Music Department

Markt Statdhuis Algemeen Delft 2

Wat is er beter dan vermaak voor niks? Vrijdagmiddag kun je op de Markt van Delft genieten van een gratis concert van een schoolorkest en -koor uit Engeland. De scholieren zullen een medley van muziek uit Mary Poppins, Stevie Wonder en Colours of the Wind uit de Disney-film Pocahontas voor je spelen. Kom jij lekker luisteren?

Wiewatwaar: Vrijdag 20 juli van 15.00 tot 16.00 op de Markt.

Lekker naar een buitenzwembad

Zwembad De Put
Foto: Zwembad De Put

Het wordt ook dit weekend weer heerlijk warm weer. Wat is er dan fijner dan een verkoelende duik nemen in een buitenzwembad? Helaas hebben we geen buitenzwembad in Delft, maar er zijn er genoeg op fietsafstand. Wij verzamelden er vijf voor je, dus je kunt vast wel een plek vinden om heerlijk te zwemmen.

buitenzwembad delft

5 x buitenzwembaden op fietsafstand van Delft

Een buitenzwembad staat op het verlanglijstje van héél veel Delftenaren. Dat snappen wij wel, want i...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.