Deze superleuke dingen kun je dit weekend doen in Delft

Door Michiel de Haan 6 juli 2018

Er staat weer een heerlijk zomers weekend voor de deur. Het moment om iets leuks te gaan doen. Wij zetten de leukste activiteiten in Delft voor het weekend van 6 tot 8 juli voor je op een rijtje. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Westerpop

uitgaan delft
Westerpop. Foto: Tom Moerenhout

Dit wil je niet missen! Op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli wordt Westerpop 2018 gehouden op de sportvelden van het Stanislas College. Het programma staat bomvol talenten uit binnen- en buitenland. Ook is er een festivalmarkt met leuke hebbedingetjes en een foodstreet met allerlei lekkere hapjes. Wil je meer weten? Hier vind je alles dat je over het festival moet weten.

Wiewatwaar: Vrijdag 6 juli van 19.00 tot 00.00 uur en zaterdag 7 juli van 13.00 tot 00.00 aan het Molenhuispad. De toegang is gratis!

westerpop 2018

Westerpop 2018 in Delft: line-up, parkeren en andere praktische info

Het is bijna zover: op 6 en 7 juli wordt Westerpop 2018 gehouden in Delft. Wij vertellen je alles da...

Home Made Market

markt delft
Foto: Home Made Market

Op zondag wordt de Markt van Delft omgetoverd in een grote Home Made Market. Struin tussen kraampjes vol huisgemaakte producten of strijk neer op een terrasje om te genieten van live muziek. Krijg je trek, dan zijn er foodtrucks waar je heerlijk eten kunt kopen. Genoeg reden dus om naar de Markt te komen!

Wiewatwaar: Zondag 8 juli van 11.00 tot 17.00 uur.

Gay Sunday voor vrouwen

cafe de koepoort en ko
Foto: Facebook de Koepoort en Ko

Pour un flirt avec toi hoef je deze zomer niet naar Frankrijk. Café de Koepoort wordt zondagmiddag omgetoverd tot Parijs aan de Schie. Er wordt een Franse lunch geserveerd en je kunt genieten van live accordeonmuziek. Daarnaast is er voor roze vrouwen tijdens deze Ladies’ Edition van Gay Sunday volop gelegenheid om elkaar te leren kennen. Met lekkere hapjes en drankjes, live muziek en een zomers terras waar vrouwen en mannen welkom zijn, moet dat zeker gaan lukken!

Wiewatwaar: Zondag 8 juli van 14.00 tot 19.00 uur. De Franse lunch wordt geserveerd tot 16.00 uur en kost €6,50. Reserveren voor de lunch is gewenst via [email protected].

Café de Koepoort en Ko cafés

Nu open16:00 - 01:00

Oosterstraat 2, Delft

Bekijk meer:cafés

Baltische klanken aan de Schie

koninklijke-harmoniekapel-delft
Het Koninklijke Harmoniekapel Delft

Deze zaterdag kun je bij Lijm en Cultuur genieten van een bijzonder concert. De Koninklijke Harmoniekapel Delft (KHD) presenteert ‘Baltische klanken aan de Schie’: een avond vol bekende Europese muziek met invloeden vanuit de folk. Op het podium zitten meer dan honderd muzikanten van het KHD, een doedelzakspeler en vijf Estse conservatoriumstudenten met niet-alledaagse instrumenten. Genoeg ingrediënten dus voor een spectaculair concert.

Wiewatwaar: Zaterdag 7 juli van 20.00 tot 23.55 uur bij Lijm en Cultuur aan de Rotterdamseweg 272. Toegang is €12,50 voor volwassenen en €5,- voor de jeugd. Kaartje kun je hier bestellen of aan de deur kopen.

Gratis foto van je huisdier

kat

Heb jij altijd al een leuke foto van je beste maatje willen hebben? Bij tuincentrum Ranzijn kun je je huisdier komende zondag gratis laten vastleggen door een professionele fotograaf. Alle soorten dieren zijn welkom. Je mag ook meerdere dieren op één foto laten zetten of je kind laten poseren met je huisdier. Je bepaalt zelf of het een zwart-wit, sepia of kleurenfoto wordt. Superleuk!

Wiewatwaar: Zondag 8 juli van 11.00 tot 16.30 uur bij tuincentrum Ranzijn.

Ranzijn tuin & dier Delft dierenartsen

Nu gesloten09:00 - 21:00

Rijksstraatweg 11, Delft

Bekijk meer:dierenartsen
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.