Deze superleuke dingen kun je dit weekend doen in Delft

Door Willeke Havenaar 13 april 2018

Het belooft dit weekend lekker weer te worden, dus we blijven natuurlijk niet thuis op de bank zitten. Wij zetten de leukste uitjes voor je op een rij. 

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Blue sunday voor de kids

frozen elsa en olaf
Foto ANP

In de binnenstad is zondag genoeg te doen voor je kids tijdens Blue Sunday. Zo kunnen je kleintjes de helden van Frozen ontmoeten en met ze op de foto gaan, gratis patat halen of een kleverige slijmie maken. Ook kun je een mooi voorjaarsstukje maken voor op de keukentafel. We zochten alvast vijf superleuke activiteiten voor je uit. Lees hieronder welke dat zijn.

Wiewatwaar: zondag 15 april op verschillende locaties en tijden.

frozen elsa en olaf

Dit weekend: op de foto met Olaf&Elsa en 4 andere toffe activiteiten voor kids

Dit weekend is de binnenstad van Delft het koninkrijk van kinderen! Want op zondag staat de koopzond...

Delft zingt Hazes

Andre Hazes
Foto: Wikimedia commons

Ga ze maar alvast oefenen, want dit weekend worden de grote hits van André Hazes gespeeld in Café de Tobbe. De muur zal volhangen met zijn portretten en je kunt koude Heineken drinken terwijl je meezingt. De mannen van Once More zullen de muzikale begeleiding van de nummers doen. Gezellig!

Wiewatwaar: vrijdag 13 april om 20.00 uur.

Café de Tobbe cafés

Nu open12:00 - 20:00

Buitenwatersloot 17, Delft

Bekijk meer:cafés

De koeiendans

koeiendans
Foto: ANP

Vier het warme zomerweer samen met de koeien bij de Hoeve Biesland. Deze zondag mogen zij namelijk weer de wei in en doen ze hun vrolijke dans. ’s Ochtends kan je al terecht voor een lekker glaasje weidemelk of koffie. Ook serveren ze taart, koek en hamburgers. Terwijl jij van wat lekkers geniet, kun je zien hoe de koeien genieten van hun vrijheid in de wei. Lees hier meer over het vrolijke gebeuren.

Wiewatwaar: zondag 15 april vanaf 10.00 uur.

Hoeve Biesland Delfgauw groenteboeren

Vandaag gesloten

Bieslandseweg 1, Delfgauw

Bekijk meer:groenteboeren

Beleef een ruimteavontuur

kids on the moon
Foto: Facebook De Hoven Passage

Haal de ruimtehelm van je kind maar uit de kast! Dit weekend kan hij of zij gelanceerd worden in de ruimte. In de Hoven Passage kunnen je kids 40 minuten lang een ruimteavontuur beleven. Gekleed in een ruimtepak wordt je kind onder begeleiding meegenomen langs een expositie. Ook kan hij of zij plaatsnemen in een ruimteshuttle en contact leggen met NASA. Supergaaf!

Wiewatwaar: zaterdag 14 april. Het is voor kinderen tussen de vijf en tien jaar. Let op: alleen op zaterdag om 10.00 uur is nog plek. Inschrijven voor het evenement kan hier.

Winkelcentrum De Hoven winkelcentra

Nu gesloten12:00 - 17:15

Troelstralaan 67, Delft

Bekijk meer:winkelcentra

 Taste!-proeverij

Taste
Foto: Facebook Pieter-Jan bij Taste

Het buurtcafé Taste! organiseert zaterdag allerlei leuke activiteiten. Je wordt rondgeleid in de wijk Voorhof en je kunt meedoen aan een kookworkshop. Er zal een kampvuur aanwezig zijn waar allerlei verhalen worden verteld. In de tussentijd blazen de kinderen stoom af in de buurtspeeltuin. Ook kun je een workshop Bijbelstudie voor buurtgenoten volgen.

Wiewatwaar: zaterdag 14 april van 15.00 tot 17.30 uur aan de Roland Holstlaan 751. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd en aanmelden kan via [email protected]

Opening boekhandel Paagman

boekhandel huyser

Boekhandel Huyser is verdergegaan onder een nieuwe naam: Paagman. Ter ere hiervan houden zij deze zaterdag een feestelijke opening. Zaterdagmiddag komen de schrijvers Midas Dekkers en Kader Abdolah langs en kun je gelijk een paar hapjes proeven van de Spaanse kookboekenschrijfster Sandra Alvarez. De koffie krijg je er gratis bij. Verder zijn er verschillende aanbiedingen, exclusieve boeken en ligt er een supergrote kleurplaat in de winkel. Meer over de naamsverandering lees je hier.

Wiewatwaar: zaterdag 14 april van 11.00 tot 16.00 uur.

Boekhandel Paagman Delft boekhandels

Nu gesloten12:00 - 17:00

Choorstraat 1, Delft

Bekijk meer:boekhandels

Baas BBQ 2018

Barbecue

Als je alvast in de zomerstemming wilt komen, is een bezoekje aan de Makro zaterdag een goed begin. Voor de Baas BBQ 2018 wedstrijd zullen vijf teams hun vaardigheden testen en lekkere gerechten klaarmaken op de barbecue. Er zal muziek draaien en er zal een springkussen staan. Ook kun je niet alleen kijken hoe het eten wordt klaargemaakt, je kunt ook van alles proeven!

Wiewatwaar: zaterdag 14 april van 13.00 tot 17.00 uur.

Makro Delft supermarkten

Nu gesloten12:00 - 17:00

Schieweg 104, Delft

Bekijk meer:supermarkten
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.